Wellbeing at Work – webinar Jobtraining donderdag 20 mei 2021


De wellbeing van werknemers is cruciaal voor een duurzame en succesvolle organisatie. Maar in tijden van corona staat onze wellbeing onder druk. Want naast de voordelen van thuiswerken, blijkt deze tijd ook ongezond voor ons te zijn. We nemen minder pauze, we voelen ons eenzamer, we willen constant bereikbaar zijn en we werken langer door. Met als gevolg meer stress, burn-out, mentale overbelasting, slapeloosheid en relatieproblemen. Willen we op lange termijn gelukkig, gezond en effectief kunnen blijven functioneren is er dus actie nodig. Wellbeing staat daarom bij veel organisaties als speerpunt op de agenda. Maar hoe kun je wellbeing als L&D professional concreet vormgeven? Waar moet je aan denken bij het verzorgen van je L&D aanbod? En een kijkje in de keuken: hoe gaan andere bedrijven hiermee om? Janne heeft veel organisaties gesproken over het vormgeven van hun wellbeing en deelt in dit webinar graag haar inspiratie met andere L&D professionals.

Wat: Wellbeing at Work Webinar
Wanneer: donderdag 20 mei (11:00-12:00)
Spreker: Janne Polman (L&D consultant, achtergrond in gezondheidswetenschappen)

https://us02web.zoom.us/j/86425787182
Wachtwoord: Welkom!

 

Wij delen graag inspiratie en best practices vanuit onze expertise en vanuit voorbeelden van onze klanten om L&D (en HR) professionals te helpen in deze uitdagende tijd.


    Over de spreker: Janne Polman

     

    Janne Polman (MSc) is senior Learning & Development consultant bij Jobtraining. In deze rol adviseert zij bedrijven over het opzetten en implementeren van L&D programma’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en wellbeing. Met een achtergrond in Gezondheidswetenschappen brengt Janne een bredere kijk op L&D vraagstukken. Zij is ervan overtuigd dat een gezonde workforce de sleutel is tot duurzame, effectieve en succesvolle organisaties – en dat dit alleen te bereiken is door werknemers de ruimte te geven zich te ontwikkelen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Janne is getrouwd, heeft twee kinderen en rent elke dag door de duinen.