Agile essentials

Leer de basics van agile werken tijdens de Agile Training

Krijg meer inzicht in de agile grondprincipes en leer hoe je de scrum werkwijze toepast in jouw werksituatie.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Agile essentials Training

Leer de basics van agile werken tijdens de Agile training

Ontwikkelingen gaan steeds sneller en de groeiende vraag naar innovatie blijft. Wil je mee komen en succesvol zijn, dan vraagt dit om een agile mentaliteit; sneller schakelen, korte en transparante projectloops en steeds beter worden in wat je doet. Procesafspraken helpen je om in deze agile werkomgeving gestructureerd en effectief samen te werken.

Wil je meer inzicht krijgen in de agile grondprincipes en leren hoe je de scrum werkwijze toepast in jouw werksituatie? In de training Agile essentials krijg je antwoord op deze vragen en maak je op een snelle en simpele manier de agile methode eigen.

Wat kun je na deze Agile training?

  • Je kent de agile grondprincipes en de basis scrum methodiek 
  • Je kent de verschillende rollen 
  • Je weet hoe en welke procesafspraken je met elkaar maakt 
  • Je hebt samen met collega’s nagedacht over de ideale agile samenwerking

Wat kun je van deze training verwachten?

AGILE

Je krijgt op energieke en actieve wijze inzicht in de agile manier van werken. Je krijgt inzicht in de theorie van Kanban en schalende modellen zoals Spotify, LeSS en Scrum of Scrums.

ROLLEN

Je ontdekt de verschillende rollen zoals product owner en scrum master binnen een agile werkomgeving. In een simulatie ervaar je samen met collega’s het belang van het stellen van de juiste prioriteiten.

TOEKOMST

Je oefent persoonlijke praktijkvoorbeelden uit je werk en brainstormt samen met collega’s over jullie gewenste agile werkproces of omgeving. Je deelt tips & tricks en plant concrete acties in.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

    Jouw learning track

    De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
    6 weken, elke week 1 challenge.