fbpx

Angelique
Trainer

Managing Partner

Over Angelique
Tijdens de HBO opleiding Bedrijfspresentatie & Communicatie, kreeg Angelique drama en presentatielessen. Dit vond zij zo leuk, dat ze na het behalen van haar diploma meteen een acteeropleiding in Amsterdam ging doen en ook hier haar diploma haalde. Naast haar werkzaamheden als trainster en trainingsactrice  acteert Angelique nog steeds in theatervoorstellingen, films en in festival voorstellingen.  En de kracht zit hem in de integratie, want de combinatie van haar kennis van het bedrijfsleven, menselijke gedrag en het creatieve fantasievolle van het acteren komt heerlijk samen in haar vak als trainingsactrice  en trainster. Op een creatieve, uitdagende, humorvolle manier leren met en van elkaar.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Dat je steeds op verschillende plekken komt en steeds weer in contact komt met verschillende mensen, vind ik heerlijk aan mijn vak. De afwisseling, een soort zigeunergevoel van vroeger (met paard en wagen het land door) geeft mij een gevoel van vrijheid.  

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Doen is beter dan denken!

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Zelfspot, humor,  energie, situaties nabootsten en heel makkelijk contact maken met mensen. In korte tijd weet ik een prettige sfeer binnen een groep te creëren en durf ik echt de verbinding aan te gaan met mensen die ik nauwelijks ken. Puur uit nieuwsgierigheid en oprechte interesse. Verder moet er gewoon veel gelachen worden, want dat ontspant en relativeert en maakt een leerproces plezierig i.p.v. ‘een moetje’.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik ben dol op Ashtanga Yoga. Van wit biertjes drinken en veel lachen op een terrasje word ik blij. Mijn lievelingseten is pasta met avocado en kijk ik vol liefde en verwondering naar mijn kinderen die veranderen in echte mensjes.

nl_NL
en_GB nl_NL