fbpx

Delano
Stagiair Marketing

Over Delano

Delano studeert Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit is een multidisciplinaire studie waarin o.a. de vakgebieden procesmanagement, organisatiekunde, gedrag in organisaties, finance en marketing naar voren komen. Hij kwam er al snel achter dat zijn hart lag bij marketing en heeft vervolgens tijdens zijn studie een specialisatietraject voor online marketing gevolgd. Hierdoor heeft Delano veel kennis van online marketing en met zijn frisse blik past hij deze kennis sinds februari 2019 toe voor Jobtraining.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Een bijdrage leveren samen met mijn collega’s aan het succes van anderen is wat mij veel energie geeft. Daarom is marketing een van mijn grootste passies. Een goede marketingstrategie is de sleutel tot het succes van bedrijven in mijn ogen. Ik vind het geweldig om een strategie te bedenken die ertoe leidt dat klantrelatie wordt versterkt. Doordat ik bij Jobtraining veel vrijheid krijg om ideeën te bedenken en te implementeren heb ik het hier erg naar mijn zin.

Wat is jouw grootste talent?

Ik zou mezelf omschrijven als een creatieve en strategische denker die houdt van uitvoeren. In deze combinatie schuilt dan ook mijn grootste talent.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?

Be The Change That You Wish To See In The World.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?

Ik hou sinds jongs af aan al van muziek maken. Sinds mijn 10espeel ik piano. Daarnaast hou ik van fitnessen en kickboksen. Al deze activiteiten zijn voor mij de ideale manier om mezelf te ontspannen