fbpx

Ellen
Trainer/h7>

Over Ellen

In de afgelopen 10 jaar deed Ellen veel ervaring op als communicatieadviseur en projectmanager in de onderwijssector. Haar focus ligt op de mensen die een organisatie maken: hoe kunnen zij groeien, het beste van zichzelf laten zien en geluk vinden in hun werk? Ze leidt grote projecten van A tot Z met daadkracht, enthousiasme en toewijding. In 2017 besloot ze een nieuwe weg in te slaan, als freelance trainer en communicatieadviseur. Ze geeft graag training in de natuur, en gebruikt de omgeving daarbij als inspiratie.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Ik hou van de vrijheid en energie die het trainen met zich meebrengt. De verbinding die je met elkaar maakt tijdens een training, je leert elkaar in korte tijd kennen. En dat is elke keer weer een verrassing. Ik help mensen om vanuit een ander perspectief te kijken naar hun vraagstuk en in beweging te komen. Deze creativiteit in mensen vind ik bijzonder. Ook de groepsdynamiek en energie die steeds weer anders is, vind ik fascinerend.

Wat is jouw grootste talent?

Life is an adventure, not a package deal.

Wat is jouw grootste talent als trainer?

Met mijn openheid en nieuwsgierigheid, maak ik snel contact met mensen. Ik voel de sfeer en behoeften in de groep goed aan en kan daarop creatief en effectief reageren.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?

Ik doe aan amateurtheater en word daar heel blij van. De gekste situaties die voorbijkomen op het toneel en samen werken aan een mooie productie: dat is genieten!

nl_NL
en_GB nl_NL