fbpx

Renske
Managing Partner

Over Renske Roet
Renske is Managing partner en eigenaar van Jobtraining. Vanuit deze rol is zij verantwoordelijk voor de strategie van het bureau, het team, de operatie, productontwikkeling en new business. Vanuit haar positiviteit en creativiteit s zij de aanjager van innovatie. Daarnaast houdt zij van rust, focus en eenvoud. Ze kijkt altijd naar hoe je complexe zaken simpeler kunt maken door middel van procesverbeteringen en automatisering. Renske zit 14 jaar in het vak van Learning & Development. Zij ronde twee studies af: Communicatiewetenschappen aan de UVA en Visual Marketing aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Dat ik samen met mijn team op grote schaal kan bijdragen aan het werkgeluk van mensen. Met elke uitgevoerde training, met elke afgevinkte challenge, dragen we hier aan bij. In mijn werk zie ik elke dag de positieve effecten van persoonlijke ontwikkeling: meer zelfvertrouwen, meer rust, meer echte verbindingen, meer focus, meer feedback, meer effectiviteit. Kortom meer werkgeluk. Dat is mijn werkplezier.

Wat is jouw grootste talent?
De combinatie van strategisch inzicht en actiegerichtheid. Ik heb een beeld van de toekomst en zet punten op de horizon, maar onderneem ook de acties om daar te komen. Daarbij zie ik altijd de positieve kant van dingen. 

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
One life, own it.

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb 11 jaar van mijn leven fanatiek geschaatst (NK sprint).

en_GB
nl_NL en_GB