fbpx

Vincent

Over Vincent
Na het behalen van zijn MEAO diploma wist hij zeker dat hij naar de Toneelacademie wilde. Het lukte om door de auditie te komen en sinds zijn afstuderen is Vincent te zien geweest als acteur in het theater en op tv. Een hele generatie is opgegroeid met de serie Spangas, waarin hij de rol van conrector vertolkte. Het lesgeven speelt hij niet alleen, het zit ook echt in hem. Als trainer en senior trainingsacteur heeft hij menig team en individu geholpen met het verbeteren van communicatieve vaardigheden zoals: helder feedback geven, duidelijk grenzen stellen, omgaan met emotie en verzuimgesprekken voeren.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
De afwisseling, het ontmoeten van zoveel verschillende mensen, het kennismaken met diverse bedrijven en het steeds maar weer leren en ontwikkelen.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik kan goed in kaart brengen wat de werkelijke vraag is en snel aansluiting krijgen met een groep. Door gebruik te maken van humor kan ik mensen snel uit de comfortzone halen en in de leerzone brengen. Ook ben ik in staat theorie eenvoudig handen en voeten te geven.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik denk wel dat ik het kan.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb ruim vier jaar in Zuid-Frankrijk gewoond. Ik pendelde dan regelmatig naar Nederland voor werk en had in Frankrijk een eigen bedrijf: Piscine Provence. Een prachtige tijd waarin ik in Nederland trainingen gaf en af en toe voor de camera stond. In Frankrijk bracht ik de verkooptechnieken in de praktijk met mijn bedrijf in zwembadonderhoud.

en_GB
nl_NL en_GB