fbpx

Experience Blocks

Omdat we bij Jobtraininggeloven in leren door te doen besteden we veel aandacht aan ervaringen. Een bijzondere ervaring versterkt het leerproces en zorgt dat het geleerde beter beklijft. Omdat we graag een stapje verder gaan en verder willen kijken dan onze standaard learningtracks, bieden we ‘Experience Blocks’ aan. Deze Experience Blocks zijn bijzondere ervaringen die deelnemers uit hun dagelijkse context halen en ze een nieuw perspectief door innovatieve en onconventionele methodieken. Deze ‘blocks’ zijn een effectieve en bijzondere aanvulling binnen onze leertrajecten. Zie hieronder ons aanbod.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Een sportieve manier om jezelf te ontwikkelen, zowel op het persoonlijke vlak als in je werk. Spelenderwijs leer je meer over jezelf. Boksen biedt je de gelegenheid te ontdekken hoe jij reageert op anderen en op moeilijke situaties. Vervolgens leer je hoe je daar op een goede en constructieve manier mee kunt omgaan. Leren door boksen in een groep of met individuele boks coaching.

Paarden leven in het moment. Het contact met het paard brengt je direct in het ‘nu’. Dat levert snel ontspanning in je lichaam op. De meditatie in de omgeving van het paard zorgt voor een hoger bewustzijn. En dat leidt tot een goede verbinding en afstemming met jezelf. Je bent in staat om zelf keuzes te maken. Het resultaat is persoonlijk leiderschap!

Het Back To Nature Experience Block is voor iedere organisatie die op een stoere en natuurlijke manier aan de slag wilt gaan met persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en leiderschap. Daarin zetten we de natuur in als instrument om te leren, waarbij de Solo Quest altijd één van de vormen is. Dat maakt het een prachtig onderdeel van onze talent- of leiderschapsprogramma’s.

Het klinkt onmenselijk: twee uur in een met 700 kilogram ijs gevulde cabine staan, de koudste gebergten beklimmen in een korte broek en een halve marathon lopen op blote voeten door sneeuw en over ijs. Niet alleen Wim hof kan dit, jij kan dit ook door aan de slag te gaan met de Wim Hof Methode (WHM). Door een goede ademhaling kun je je adem langer inhouden en maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Ook heeft het een positieve invloed op je bloedcirculatie.

Tijdens deze interactieve inspiratie-avond neem Mariëtte van Hoeve je mee. Mee op reis in een oude bus. Een persoonlijke reis. Haar ervaring giet zij in een prikkelend en soms confronterend verhaal met als doel: het jou een beetje makkelijker te maken. Eén ding is zeker: na deze avond heb je drie concrete acties die jij meteen kan toepassen. Zodat je met een scherpe blik gaat kijken naar de keuzes die je maakt. Wat je zou willen veranderen. Of juist niet.

Durf jij het aan om 1 dag offline te gaan? Een dag los van de drukte van alledag om ongestoord, offline en onbereikbaar te zijn? Een dag om je te richten op alles wat zich afspeelt in het hier en nu? Eenuitgebreide mix aan prikkelende opdrachten stimuleren reflectie, uitdaging en ontspanning. ​

nl_NL
en_GB nl_NL