GRIP – Het geheim van slim werken

Het is best gek dat we nog nooit écht hebben leren werken. GRIP-training legt je stap voor stap uit hoe je slimmer werkt voor meer rust en ruimte in je hoofd. Het gevolg? Je krijgt ruimte voor je kleine en grote dromen.

Jobtraining heeft in samenwerking met  Rick  Pastoor de GRIP-training ontwikkeld.  Rick, voorheen ‘binnenbaas’ bij Blendle schreef de bestseller GRIP; het geheim van slim werken. In de training leer je de slimme GRIP werkwijze stap voor stap toepassen op jouw werk en leven. Het gevolg? Meer rust en ruimte voor kleine en grote dromen.

INSCHRIJVEN

GRIP  bevat veel nuttige tips om je werk beter op orde te krijgen. Fijn, want bij mij was het daar eigenlijk wel weer eens tijd voor.

Ben TiggelaarNRC Handelsblad

Van het boek  GRIP  leerde ik dat je rust en richting kunt aanbrengen in je werkweek. In plaats van als een kip zonder kop van alles af te vinken, kies ik nu bewuster waar ik mijn tijd in stop.

Astrid van der HulstCreative Director Flow Magazine

Dit is GRIP:

  • Hoe je de baas wordt (en blijft) over je mailbox

  • Hoe je je agenda inzet voor minder stress en richting in je werk

  • Waarom je nooit meer iets in je hoofd moet bewaren

  • Hoe een wekelijkse afspraak met jezelf je productiviteit verdubbelt

  • Hoe je een mentor vindt en slimmer om advies vraagt

  • Hoe je ingewikkelde problemen oplost

  • Hoe je een jaarplan maakt, zodat je meer van je doelen haalt

Foto: Merlijn Doomernik

Wat kun je van deze training verwachten?

GRIP op je week
In dit eerste deel leer je wat de GRIP methode inhoudt en ontvang je handige hulpmiddelen om productiever te zijn. Door je agenda, takenlijst en e-mail op een slimme manier in te zetten krijg je meer overzicht en slagkracht. Je krijgt meer grip op de uren die je kunt besteden in je werkweek. 

GRIP  doe het nu 

In de actie! In dit deel van de training ga je de praktische tips gelijk toepassen op je eigen werk en leven. Je plant de komende 4 weken, installeert handige tools, plant meetings in en elimineert zaken om rust en ruimte te creëren. 

GRIP houden

Je brengt in kaart waar jij je bed voor uitkomt. Je ontdekt waar je meer tijd en aandacht aan zou willen besteden. Je maakt jouw persoonlijke jaarplan om uitdagende doelen te behalen en plant belangrijke momenten al direct in. Deze training gaat niet alleen over het aanleren van nieuwe vaardigheden, maar vooral over het volhouden ervan. Ons doel? Zorgen dat je deze training maar 1 keer in je leven hoeft te volgen.

GRIP is bekend van

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.
Jouw learning track

De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
6 weken, elke week 1 challenge.