Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #1 – Krijg GRIP op jouw leven!
Nu het einde van het jaar steeds dichterbij komt, gaan we in deze challenge nadenken welke doelen je afgelopen jaar hebt behaald en dus achterlaat in 2020 en met welke doelen je het nieuwe jaar in gaat! Vooral nu we meer thuiswerken, wat volgens onderzoek steeds vaker als gevolg heeft dat we meer werkstress en neerslachtigheid ervaren, is het goed om pijlers voor jezelf te formuleren waar je naar toe kan werken. Om deze doelen in een duidelijk en vooral praktisch raamwerk te formuleren, gaan we aan de slag met deze GRIP-challenge.

Met deze challenge:

  • Geef je zelf richting aan je leven
  • Houd je grip op het behalen van je doelen
  • Krijg je meer belangrijk werk gedaan

Wil jij grip krijgen op je werk- en privéleven? Laat dan nu je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply