Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #11 – Doorvragen 
In de vorige challenge zijn we actief aan de slag gegaan met de S van LSD: Samenvatten. In deze challenge gaan we aan de slag met de D van Doorvragen. Begrijpen wat de ander bedoelt en wenst, is de basis van een effectief gesprek. Door open vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen, kun je achterhalen wat je gesprekspartner met het gesprek wilt bereiken. En zo weet jij hoe je een win-win situatie kunt creëren. Hier zijn technieken voor, ga aan de slag met deze challenge en krijg grip op jouw gesprekken!

Met deze challenge:

  • Krijg je meer inzicht in de doelen en drijfveren van je gesprekspartner
  • Heb je meer invloed op de uitkomst van het gesprek
  • Geef je het gesprek meer structuur en sturing

Wil jij ook jouw vraagtechnieken verder ontwikkelen en hiermee meer grip creëren op jouw (online) gesprekken? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply