Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #12 – Jij als kind
In deze challenge ga je terug naar jouw kindertijd. Als kind ben je puur en laat je je minder beïnvloeden door normen, waarden en overtuigingen dan op latere leeftijd. Kinderen voelen zich daarom zekerder en vrijer om hun creativiteit de vrije loop te geven. De kern van wie jij bent en welke (creatieve) kwaliteiten je bezit, kun je dus het snelst ontdekken door terug te kijken naar jouw kindertijd. Ben je klaar voor een trip down memory lane?

Met deze challenge:

  • Leer je jezelf beter kennen
  • Kom je erachter wat een ander zag in jou toen je een kind was
  • Herken je kwaliteiten die je misschien nog steeds bezit maar te weinig inzet in je dagelijkse werk

Wil jij teruggaan naar jouw kindertijd, jezelf beter leren kennen en deze kennis gebruiken om jouw kwaliteiten terug te vinden en weer te gebruiken? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply