Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #13 – Job Crafting 
Jouw baan heeft waarschijnlijk aspecten die volledig aansluiten bij jouw interesses en kwaliteiten en aspecten die minder goed bij jou passen. Dat geeft niet, zolang de balans maar positief uitslaat en je baan onder de streep voelt als een match. Het kan juist een hele mooie uitdaging zijn om je baan zelf zo vorm te geven dat deze nóg beter aansluit bij jouw kwaliteiten en drijfveren. Dit heet job crafting en dat is wat je in deze challenge gaat doen. Ben je er klaar voor om nog meer voldoening uit jouw werk te halen? Let’s go job crafting!

Met deze challenge:

  • Ontdek je dat werk dat aansluit bij je talenten als vanzelf gaat en meer voldoening geeft
  • Verbeter je de samenwerking met de mensen om jou heen
  • Reduceer je de taken waar je minder energie van krijgt en veel tijd mee kwijt bent

Wil jij ook je eigen baan vormgeven door middel van job crafting? En hierdoor nog meer energie en voldoening uit je werk halen? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply