Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #2 – Wandel jezelf gelukkig!
Nu we onze werkplek op kantoor verruild hebben voor het zelf gecreëerde bureau aan de keukentafel, betekent dit ook dat we het grootste gedeelte van onze tijd thuis doorbrengen. Daarom is het des te belangrijker om af en toe afstand te nemen van je werkroutine en naar buiten te gaan. Niet alleen doet dit wonderen voor je creativiteit, het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Om ervoor te zorgen dat jij gedurende de week genoeg beweging krijgt en even afstand neemt van je computer, gaan we onszelf gelukkig wandelen met deze challenge!

Met deze challenge:

  • Stap je regelmatig uit je werkroutine en ontspan je, waardoor je met een positiever gevoel aan het werk bent
  • Raak je eerder in een ‘flow’, de toestand waarin je alles om je heen even vergeet
  • Voed je jouw brein met een verrijkte omgeving; dit heeft een positieve invloed op jouw gemoedstoestand

Wil jij jouw creativiteit een boost geven en meer rust ervaren? Laat dan nu je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply