Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges

Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #3 – Keep it simple 

De laatste maand van het jaar is van start gegaan en dat zorgt vaak voor extra werkdruk: eindejaars deadlines, kerstcampagnes en het afronden van belangrijke werkzaamheden. Niet voor niets bestaat het begrip decemberstress, dit ervaren we des te meer nu we veel thuis zijn en de grenzen tussen privé en werk steeds meer vervagen. Tijd om juist nu orde in de chaos te scheppen en met een gerust gevoel de feestdagen in te gaan. Krijg controle over je deadlines en werkstress en maak van december een periode van rust!

Met deze challenge:

  •  Heb je meer aandacht voor de de prioriteiten in je werk
  • Creëer je rust in je hoofd
  • Maak je bewust ruimte om de kwaliteit van je werk hoog te houden
  • Ga je met een uitgerust gevoel de feestdagen tegemoet

Wil jij overzicht krijgen over je werkzaamheden en rust creëren in je hoofd, vooral nu de feestdagen eraan komen? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply