Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #4 – Glimlach
Hoewel de kerstbomen en lichtjes op straat vrolijk stralen, staan de wintermaanden helaas ook bekend om de winterdip. Deze dip in stemming wordt veroorzaakt door een tekort aan zonlicht. Gelukkig zijn er allerlei  manieren om deze dip tegen te gaan, zoals…glimlachen. Wist je namelijk dat je jezelf vrolijk kunt lachen? Door bewust je gezichtsuitdrukking te veranderen, beïnvloed je namelijk jouw emoties. Bovendien blijkt uit onderzoek dat vaker lachen je een vriendelijkere uitstraling geeft, je gezonder maakt en je zelfs langer laat leven. Time to smile!

Met deze challenge:

  • Voel je je vrolijk
  • Versla je die winterdip
  • Voelen anderen zich vrolijk
  • Ga je met een positief gevoel het nieuwe jaar tegemoet

Wil jij je emoties op een positieve manier beïnvloeden en die vervelende winterdip tegengaan op een simpele manier? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply