Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #5 – What went well!
Over twee weken gaan we aftellen naar het nieuwe jaar. Een jaar vol nieuwe kansen. Daarom is nu het perfecte moment om te reflecteren op jouw jaar. En omdat dit een bijzonder jaar was met misschien wel meer diepte- dan hoogtepunten, is het belangrijk om te focussen op wat er juist goed ging. Door dit te doen start je 2021 met hernieuwde energie en een positieve mind-set. Waar was je dankbaar voor? Wat waren de hoogtepunten van 2020? En hoe heb je, ondanks alles wat gaande was in de wereld, dit jaar toch naar jouw hand gezet? Tijd om te focussen op what went well met deze challenge!

Met deze challenge:

  • Vergroot je jouw (werk)geluk
  • Ben je je bewust waar je gelukkig van wordt
  • Reflecteer je vanuit positiviteit op een bijzonder jaar
  • Neem je (positieve) inzichten mee naar het nieuwe jaar

Wil jij even stilstaan bij en reflecteren op alles waar jij dit jaar dankbaar voor bent geweest? En dit gevoel meenemen naar het nieuwe jaar? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply