Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #7 – Talent flow 
Na de feestdagen en drukte van het afronden van een jaar, kan het in de start van het nieuwe jaar best lastig zijn om de focus terug te vinden. Des te meer nu we nog steeds thuis werken, zonder collega’s om je scherp te houden op je focus. Tijd om daar aandacht aan te besteden in een nieuwe challenge. Wil jij ook weer in een fijne workflow komen? Dan is het goed om te focussen op jouw talenten. Waar blink je in uit? Welke werkzaamheden in jouw takenpakket geven jou energie? Geef hier meer aandacht aan en vind je focus weer terug!

Met deze challenge:

  • Werk je vaker ontspannen en met volle focus
  • Bespaar je tijd
  • Ervaar je hoe effectief en fijn het is om aaneengesloten werk te doen dat aansluit bij jouw talent(en)

Wil jij ook weer terugkomen in jouw workflow en je meer focussen op de taken die je energie geven? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply