Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #8 – Helping hand
In onze vorige challenge, Talent flow, heb je ontdekt hoe je je jouw talenten vaker kunt inzetten in jouw workflow. Je hebt hierdoor ervaren hoe fijn en effectief het is te werken vanuit jouw talent en dat dit je helpt om uit te blinken in jouw werk. Time to pay it forward, deze week ga je jouw talenten gebruiken om die van anderen te versterken. Met deze challenge ga je collega’s, zakelijke relaties, vrienden en/of familie een helpende hand bieden om zo een positieve impact te maken, voor hen en jullie relatie.

Met deze challenge:

  • Ervaar je dat je met jouw talenten anderen kunt helpen
  • Wordt jouw talent zichtbaarder in jouw organisatie/omgeving
  • Ga je kwaliteiten van anderen meer waarderen en er misschien zelfs een beroep op doen

Wil jij jouw talenten effectief gebruiken om anderen te versterken? En daarmee een positieve impact op jouw werk- en privéleven creëren? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply