Skip to main content

Doe mee met de HELLO NEW YOU challenges
Om ervoor te zorgen dat je ook thuis plezier in je werk houdt, delen wij elke week praktische en leuke challenges waarmee jij je privé- en werkgeluk kan vergroten. Dit zijn korte opdrachten die je helpen om weer op te laden, met meer focus en rust te werken en zorgen voor verbinding met je collega’s tijdens het thuiswerken. Je kunt elk moment en met elke challenge starten. Doe je mee?

Challenge #8 – Helping hand
Na maanden van thuiswerken zijn we onderhand gewend dat onze fysieke vergaderingen vervangen zijn door online meetings aan de eettafel. Juist in deze situatie kan het soms een uitdaging zijn om een actieve houding aan te nemen én te houden, terwijl dit heel belangrijk is. Niet alleen voor je lichamelijke gesteldheid, maar ook voor de non-verbale communicatie die je uitdraagt naar je collega’s of (potentiële) klanten. Tijd om je bewust te worden van jouw lichaamshouding en -taal!

Met deze challenge:

  • Ben je bewuster van jouw houding en uitstraling
  • Weet je hoe je jouw lichaamstaal effectiever in kunt zetten
  • Kun jij de lichaamstaal van jouw gesprekspartner beter herkennen en interpreteren

Wil jij je ook weer bewust worden van jouw lichaamshouding? En deze in jouw voordeel te laten werken om de juiste boodschap over te brengen? Laat dan je mailadres achter en ontvang deze challenge direct in jouw mailbox!


    Leave a Reply