Body language

Versterk je houding en verbeter je uitstraling

Inzicht in jouw non-verbale gedrag maakt je zelfverzekerder en versterkt jouw indruk op anderen. Als je lichaamstaal kunt lezen, vergroot dit jouw inlevingsvermogen. Je voelt hierdoor beter aan wat de beste manier is om te reageren in een situatie. Leer body language om doelgericht te communiceren.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Body Language Training

Versterk je houding en verbeter je uitstraling

Hoe jij op anderen overkomt hangt voor een groot deel af van jouw houding en uitstraling. Maar deze is vaak onbewust. Weet jij wat je uitstraalt en zou je hier eens eerlijke feedback op willen ontvangen? Als je begrijpt dat zeker 90% van onze communicatie bepaald wordt door non-verbale communicatie, dan snap je het belang van jouw lichaamstaal in gesprekken of presentaties.

Inzicht in jouw non-verbale gedrag maakt je zelfverzekerder en versterkt jouw indruk op anderen. Als je lichaamstaal kunt lezen, vergroot dit jouw inlevingsvermogen. Je voelt hierdoor beter aan wat de beste manier is om te reageren in een situatie. Leer bodylanguage om doelgericht te communiceren.

Wat kun je na deze lichaamstaal training?

 • Je hebt inzicht in jouw houding en uitstraling
 • Je weet hoe je jezelf krachtiger kunt presenteren op een manier die bij jou past
 • Je weet hoe je non-verbale boodschappen van anderen kunt lezen
 • Je hebt tips ontvangen om een gesprek positief te sturen door inzet van non- verbale communicatie

Wat kun je van deze training verwachten?

VALKUILEN VAN WAARNEMEN

Je krijgt inzicht in welke valkuilen onze waarneming heeft. Denk aan hoe makkelijk je andere mensen in een ‘hokje’ stopt.

6X SPREKEN MET JE LICHAAM

Tijdens dit onderdeel leer je met welke vormen van lichaamstaal jij communiceert. Hier wordt theorie gecombineerd met verschillende oefeningen.

WERKPRAKTIJK

Je brengt in praktijk wat je hebt geleerd en oefent dit in drietallen.

ONTWIKKELPLAN

Tenslotte stel je voor jezelf een plan samen om jouw lichaamstaal te blijven verbeteren aan de hand van wat je hebt geleerd.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training

  Zo beoordelen anderen deze training

  Ik heb me laten verrassen met de training Body Language. Super om eens op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken. Heel verhelderend en zelfs verslavend!

  Annet

  Ik vond het erg leerzaam en toepasbaar in mijn functie. Praktijk oefeningen vind ik erg fijn, die mogen meer zijn. Daar leer je het meest van. Herkennen aan de houding van de ander of goed overkomen zorgt voor een goede communicatie.

  Serdar

  Samen met 24 collega's de workshop bodylanguage gevolgd. De trainer was erg enthousiast en nam de groep goed mee. Door de combinatie van theorie en praktijkoefeningen vloog de tijd voorbij. Erg interessant om te horen hoe je overkomt op anderen en hoe je hier zelf invloed op hebt. Een aanrader!

  Hilde