Coaching leadership

Word een leider van de toekomst met visie en impact

Ontdek wat jouw kracht is als coach en hoe je deze in kunt zetten om anderen aan te zetten tot verandering. Weet ieders persoonlijke drive aan te wakkeren en creëer een open sfeer in het team.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Coaching Leadership

Word een leider van de toekomst met visie en impact

De leidinggevende van de toekomst is een groeiversneller; een coach op de werkvloer. Mensen maken de organisatie en hoe lekkerder zij in hun vel zitten, hoe beter de resultaten zijn. Jij ziet waar jouw medewerkers goed in zijn en geeft ze de ruimte om hun talent door te ontwikkelen.

In deze learning track leer je verschillende coaching technieken en vaardigheden. Je leert de juiste vragen te stellen en de structuur van een goed coaching gesprek te volgen, zonder dat dit geforceerd aanvoelt. Je leert omgaan met lastige situaties zoals oplopende emoties of moeilijke beslissingen. Je ontdekt wat jouw kracht is als coach en hoe je deze in kunt zetten om anderen aan te zetten tot verandering. Je weet ieders persoonlijke drive aan te wakkeren en creëert een open sfeer in het team.

Wat kun je na deze Leiderschap Training?

 • Je bent bekend met de coachende leiderschapsstijl en hebt samen met een professionele acteur geoefend met het voeren van een coachgesprek
 • Je weet hoe je jouw medewerkers in hun kracht zet
 • Je bent je bewust van jouw authentieke aanpak en kracht als coachend leidinggevende
 • Je weet pijnpunten bij de ander op te sporen en deze te vertalen naar actie

Wat kun je van deze training verwachten?

GROWTH MINDSET

Je leert de growth mindset te activeren en te gebruiken bij het aansturen van je team.

JIJ ALS COACH

Je leert het coachend leiderschap eigen maken. Dit is de mensgerichte leiderschapsstijl die ervoor zorgt dat jouw medewerkers op hun volle potentie presteren en zo maximaal bijdragen aan het succes van jouw team en organisatie. Je oefent gesprekken met het Grow model en ‘the 5 question leader’ en werk je met het ‘one-minute coach plan’.

LEAD BY EXAMPLE

Je leert jezelf neerzetten als rolmodel. Zo durf je jezelf kwetsbaar op te stellen, geef je waardering en constructieve feedforward, zet je jouw empathisch vermogen aan en gebruik je LSD in gesprekken.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training