Coaching Skills

Leer coachen en help anderen groeien

Leer praktische coaching vaardigheden om anderen te laten groeien in hun ontwikkeling.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Coaching Skills Training

Leer coachen en help anderen groeien

Als leidinggevende of mentor wil je mensen helpen groeien. Je wilt coachingsvaardigheden ontwikkelen om anderen te helpen veranderen of hun effectiviteit te vergroten. Je wilt mensen stimuleren een positieve draai te geven aan hun werk of leven.

In deze training leer je verschillende coachingstechnieken en vaardigheden. Dat begint bij echt contact maken met de ander om zo tot de kern van een vraag te komen. Je leert de juiste vragen te stellen en de structuur van een goed coachingsgesprek te volgen, zonder dat dit geforceerd aanvoelt. Je leert omgaan met lastige situaties zoals oplopende emoties of moeilijke beslissingen. Je ontdekt wat jouw kracht is als coach en hoe je deze kunt inzetten om anderen te inspireren tot een positieve verandering. Bovendien leer je hoe je jouw coachingsvaardigheden effectief inzet in online gesprekken.

Ben je helemaal nieuw binnen coaching? Dan raden we je aan om eerst onze Coaching Essentials training te volgen.

Wat kun je na deze Coaching Skills Training?

 • Je kunt coachingstechnieken en -vaardigheden effectief toepassen in jouw rol als bijvoorbeeld leidinggevende
 • Je bent je bewust van jouw authentieke aanpak en kracht als coach
 • Je weet pijnpunten bij de ander op te sporen en deze te vertalen naar actie
 • Je stelt vragen die de ander helpen om zelf antwoorden te vinden
 • Je leeft je in, daagt uit, inspireert en motiveert tot verandering
 • Je kunt deze vaardigheden ook inzetten in online coachingsgesprekken

Wat kun je van deze training verwachten?

Deze Coaching Skills training heeft een persoonlijk karakter waardoor je situaties uit jouw eigen werk of leven als voorbeeld kunt inbrengen in de groep. Op deze manier wordt de training toegespitst op jouw specifieke vragen en wensen. Daarnaast vul je vooraf een intake in over jouw behoeften, zodat de trainer zich hierop kan voorbereiden.

WIE BEN JIJ ALS COACH?

Je reflecteert op jezelf, jouw wensen en jouw uitdagingen. Waarom wil jij coach worden of ben je al coach? Wat is jouw kracht? Wat vind jij lastig in de communicatie en wat zijn jouw eigen aandachtspunten in gesprekken? Je oefent met het GROW model.

SKILLS: JOUW COACH TOOLBOX

Je leert coachingstechnieken (jouw coach toolbox) die je in verschillende situaties en gesprekken kunt toepassen. Je krijgt concrete handvatten en tips om iemand in beweging te krijgen of tot inzicht te brengen. Je leert over verschillende interventiestijlen en het effect hiervan.

PRAKTIJK: VERDIEPING

Je bespreekt hoe een eerste afspraak met een coachee in zijn werk gaat. Hoe bereid je dit voor? Wat spreek je af? Je oefent het coachingsgesprek van begin tot eind en zet jouw coach toolbox in. Je brengt individuele vraagstukken in en leert van elkaar. Tijdens de challenges leerperiode voer je echte coachgesprekken met coachees. Leren door te doen; oefening baart kunst.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training