Entrepreneurship at work

Toon initiatief en pak kansen in een veranderende omgeving

De vraag naar ondernemende werknemers wordt steeds groter. Snelle en creatieve denkers, die hun ideeën direct in actie om kunnen zetten. Je moet kansen voor groei kunnen signaleren en daarop inspelen. Bedenk creatieve oplossingen voor uitdagingen in je werk. Werk zelfsturend en geef je eigen werk vorm!

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Entrepreneurship at work Training

Toon initiatief en pak kansen in een veranderende omgeving.

De vraag naar ondernemende werknemers wordt steeds groter. Snelle en creatieve denkers, die hun ideeën direct in actie om kunnen zetten. Een ondernemende professional ziet en pakt kansen en helpt zo zichzelf en zijn organisatie verder.

Ondernemerschap begint bij weten wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Hiervandaan neem je initiatief: je komt in actie om zaken te verbeteren, in plaats van af te wachten. Je gaat experimenteren en daarvan leren. In deze training bouw je aan een ondernemende houding en ontwikkel je de vaardigheden die hierbij horen.

Wat kun je na deze training?

  • Je signaleert kansen voor groei en speelt daar proactief op in
  • Je bedenkt creatieve oplossingen voor uitdagingen in je werk
  • Je werkt zelfsturend en geeft je eigen werk vorm
  • Je verbindt met anderen om samen doelen te bereiken

Wat kun je van deze training verwachten?

MIJN STIJL

Je reflecteert op jezelf, jouw communicatiestijl en jouw wensen en intenties voor het ontwikkelgesprek. Hoe wil je overkomen en wat wil je bereiken? Wat zijn daarbij je eigen aandachtspunten in het voeren van ontwikkelgesprekken?

SKILLS

Je leert gesprekstechnieken die je in een ontwikkelgesprek kunt toepassen. Je krijgt concrete handvatten en tips om in je eigen situatie te gebruiken en je ontwikkelgesprek effectiever te laten verlopen.

PRAKTIJK

Samen met een professioneel trainingsacteur oefen je ontwikkelgesprekken. Je brengt individuele vraagstukken in en leert van elkaar. Leren door te doen; oefening baart kunst.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.
Jouw learning track

De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
6 weken, elke week 1 challenge.