Entrepreneurship at work

Toon initiatief en pak kansen in een veranderende omgeving

De vraag naar ondernemende werknemers wordt steeds groter. Snelle en creatieve denkers, die hun ideeën direct in actie om kunnen zetten. Je moet kansen voor groei kunnen signaleren en daarop inspelen. Bedenk creatieve oplossingen voor uitdagingen in je werk. Werk zelfsturend en geef je eigen werk vorm!

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Entrepreneurship at work Training

Toon initiatief en pak kansen in een veranderende omgeving.

De vraag naar ondernemende werknemers wordt steeds groter. Snelle en creatieve denkers, die hun ideeën direct in actie om kunnen zetten. Een ondernemende professional ziet en pakt kansen en helpt zo zichzelf en zijn organisatie verder.

Ondernemerschap begint bij weten wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Hiervandaan neem je initiatief: je komt in actie om zaken te verbeteren, in plaats van af te wachten. Je gaat experimenteren en daarvan leren. In deze training bouw je aan een ondernemende houding en ontwikkel je de vaardigheden die hierbij horen.

Wat kun je na deze training?

 • Je signaleert kansen voor groei en speelt daar proactief op in
 • Je bedenkt creatieve oplossingen voor uitdagingen in je werk
 • Je werkt zelfsturend en geeft je eigen werk vorm
 • Je verbindt met anderen om samen doelen te bereiken

Wat kun je van deze training verwachten?

Ondernemend denken

Je kent de kenmerken van een ondernemende medewerker en leert hoe je zelf ondernemender wordt. Je denkt na over waarom het lastig is om ondernemerschap of initiatief te tonen in jouw werk en denkt deze obstakels om. Je signaleert kansen voor groei.​

Ondernemend doen

Ondernemerschap betekent continu kansen zien om te groeien en verbeteren. Dat vereist een nieuw perspectief, één waarin je je oordeel uitstelt en creatief leert kijken naar uitdagingen. Je leert 3 brainstormtechnieken die je direct inzet op een specifieke vraag.
Je weet nu welke kansen er liggen, durf jij deze ook te pakken? Je bedenkt één concrete actie die je gaat ondernemen om iets te veranderen of initiëren in jouw werksituatie.​

Ondernemend leren

Als je in actie komt weet je een ding zeker: niet alles lukt in een keer. Maar dat weerhoud je er niet van het te proberen. Je gaat leren leren. Je investeert in de ontwikkeling van jouw growth mindset: de positieve overtuiging dat je altijd in ontwikkeling bent en dat fouten je verder brengen. Je leert hoe je je werk middels jobcrafting kunt inrichten op een manier die beter aansluit bij wie jij bent en je helpt effectiever te zijn. Ook maak je een netwerkscan: je brengt in kaart welke mensen jou verder kunnen helpen.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.

   

  Learning track training