Entrepreneurship at work

Toon initiatief en pak kansen in een veranderende omgeving

De vraag naar ondernemende werknemers wordt steeds groter. Snelle en creatieve denkers, die hun ideeën direct in actie om kunnen zetten. Je moet kansen voor groei kunnen signaleren en daarop inspelen. Bedenk creatieve oplossingen voor uitdagingen in je werk. Werk zelfsturend en geef je eigen werk vorm!

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Entrepreneurship at work Training

Toon initiatief en pak kansen in een veranderende omgeving.

De vraag naar ondernemende werknemers wordt steeds groter. Snelle en creatieve denkers, die hun ideeën direct in actie om kunnen zetten. Een ondernemende professional ziet en pakt kansen en helpt zo zichzelf en zijn organisatie verder.

Ondernemerschap begint bij weten wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Hiervandaan neem je initiatief: je komt in actie om zaken te verbeteren, in plaats van af te wachten. Je gaat experimenteren en daarvan leren. In deze training bouw je aan een ondernemende houding en ontwikkel je de vaardigheden die hierbij horen.

Wat kun je na deze training?

  • Je signaleert kansen voor groei en speelt daar proactief op in
  • Je bedenkt creatieve oplossingen voor uitdagingen in je werk
  • Je werkt zelfsturend en geeft je eigen werk vorm
  • Je verbindt met anderen om samen doelen te bereiken

Wat kun je van deze training verwachten?

MINDSET

Wat is eigenaarschap? Hoe ziet dat eruit? Je doet het stellingenspel over eigenaarschap om verschillende voorbeelden, meningen en ideeën hierover te horen en onderzoekt hoe deze competentie in de organisatie zichtbaar en wenselijk is. 

GEDRAG

Wat houdt je tegen? Je reflecteert op belemmerende gedachten en op het gedrag dat je wel/niet laat zien. Je verkent jouw mogelijkheden in de cirkel van invloed; waar heb ik geen invloed op en wat kan ik wel doen? Waarop voel je weerstand en hoe komt dat? Je bekijkt hoe je gedrag kunt veranderen, wat daarvoor nodig is en hoe je reminders voor jezelf kunt inbouwen zodat je ander, nieuw gedrag jezelf eigen maakt.

PRAKTIJK

Hoe pak je de regie? Je maakt een plan voor je ontwikkeling op de competentie eigenaarschap en ontvangt tips om hier concreet aan te werken in je dagelijkse werk.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.
    Jouw learning track

    De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
    6 weken, elke week 1 challenge.