Leadership Essentials

Versterk je vaardigheden als manager

Inzicht in de basis managementtools helpt jou om in je eigen kracht te blijven, terwijl het team floreert en het werkproces optimaal verloopt.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Leadership Essentials

Versterk je vaardigheden als manager

Als manager zorg je ervoor dat jouw team kan bloeien. Jouw scherpe blik en snelle handelen zorgen voor een optimale werkomgeving zodat de taken onder je goed kunnen worden uitgevoerd. Zonder jouw kaders waarbinnen geëxperimenteerd kan worden en overzicht van het totaalplaatje, kunnen medewerkers verzanden in onbelangrijke activiteiten of verkeerde richtingen.

Dit proces goed faciliteren is echter een kunst. En dat wordt je niet altijd vertelt als je mag doorgroeien naar aanstuurder van een team. Inzicht in de basis managementtools helpt jou om in je eigen kracht te blijven, terwijl het team floreert en het werkproces optimaal verloopt. Een must voor iedere first time leader.

Wat kun je na deze Leadership Essentials Training?

 • Je bent je bewust van jouw persoonlijke drive; waarom ben jij manager?
 • Je kent jouw voorkeurs leiderschapsstijl en weet welke stijl je het beste kunt inzetten in bepaalde situaties
 • Je hebt samen met een professionele acteur geoefend met vaardigheden als delegeren, instrueren en motiveren
 • Je hebt praktische tips gekregen om de werkomgeving van jouw medewerkers te optimaliseren

Wat kun je van deze training verwachten?

JOUW WHY

Je bekijkt jouw rol van binnen en buiten: waarom doe jij wat je doet? Hoe ben je hier gekomen en wat voor manager wil je zijn voor je medewerkers? Hoe verschilt jouw rol met die van je team?

LEIDERSCHAPSSTIJLEN

Je maakt kennis met de verschillende stijlen van leidinggeven en denkt na over welke stijl het beste past bij verschillende werksituaties en medewerkers in jouw team.

LEARNINGPLAYGROUND

Je leert de belangrijkste management skills die nodig zijn om een ideale groei-werkomgeving te creëren waarin medewerkers experimenteren en leren van fouten. Je leert failforward in te zetten om openheid te creëren en maak je kennis met de Lencionipiramide om het vertrouwen in een team te vergroten.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training