Performance & Development conversations

Deel jouw waardering en feedback en laat talent bloeien

Leer hoe je een gesprek voert dat verder gaat dan het traditionele functioneringsgesprek. Hoe goed luister je echt? Vat je samen? Welke vragen stel je en vraag je door? Leer effectieve ontwikkelgesprekken te voeren door jouw coachende gespreksvaardigheden te verbeteren.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Performance & Development conversations Training

Gesprekken voeren over waardering, talent en de toekomst

Medewerkers meer laten werken vanuit hun talent leidt tot meer eigenaarschap, bevlogenheid, plezier en betere teamprestaties. Sociale steun, in de vorm van constructieve feedback en waardering, blijkt een belangrijke pijler voor werkgeluk: zowel tussen collega’s onderling als tussen medewerker en leidinggevende. Je bouwt een band met elkaar op waardoor er meer openheid en verbinding ontstaat. Je schetst het beeld van een positieve toekomst en zet daarmee groei in gang.

Leer hoe je een gesprek voert dat verder gaat dan het traditionele functioneringsgesprek. Hoe goed luister je echt? Vat je samen? Welke vragen stel je en vraag je door? Voer het gesprek over de talenten van jouw medewerker. Wat heeft iemand werkelijk in huis en hoe kun je dit in jouw team inzetten? Leer effectieve ontwikkelgesprekken te voeren door jouw coachende gespreksvaardigheden te verbeteren.

Wat kun je na deze training?

 • Je weet hoe je actief kunt luisteren waardoor jouw medewerker zelf het talent in zichzelf ontdekt
 • Je hebt geoefend met het stellen van de 7 vragen om talent in jouw medewerker te ontdekken
 • Je hebt samen met een professionele acteur geoefend met het voeren van een ontwikkelgesprek
 • Je weet hoe je een gesprek op een positieve manier afrondt en samenvat met concrete vervolgacties

Wat kun je van deze training verwachten?

MIJN STIJL

Je reflecteert op jezelf, jouw communicatiestijl en jouw wensen en intenties voor het ontwikkelgesprek. Hoe wil je overkomen en wat wil je bereiken? Wat zijn daarbij je eigen aandachtspunten in het voeren van ontwikkelgesprekken?

SKILLS

Je leert gesprekstechnieken die je in een ontwikkelgesprek kunt toepassen. Je krijgt concrete handvatten en tips om in je eigen situatie te gebruiken en je ontwikkelgesprek effectiever te laten verlopen.

PRAKTIJK

Samen met een professioneel trainingsacteur oefen je ontwikkelgesprekken. Je brengt individuele vraagstukken in en leert van elkaar. Leren door te doen; oefening baart kunst.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training