Performance & Development conversations

Deel jouw waardering en feedback en laat talent bloeien

Leer hoe je een gesprek voert dat verder gaat dan het traditionele functioneringsgesprek. Hoe goed luister je echt? Vat je samen? Welke vragen stel je en vraag je door? Leer effectieve ontwikkelgesprekken te voeren door jouw coachende gespreksvaardigheden te verbeteren.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Performance & Development conversations Training

Gesprekken voeren over waardering, talent en de toekomst

Medewerkers meer laten werken vanuit hun talent leidt tot meer eigenaarschap, bevlogenheid, plezier en betere teamprestaties. Sociale steun, in de vorm van constructieve feedback en waardering, blijkt een belangrijke pijler voor werkgeluk: zowel tussen collega’s onderling als tussen medewerker en leidinggevende. Je bouwt een band met elkaar op waardoor er meer openheid en verbinding ontstaat. Je schetst het beeld van een positieve toekomst en zet daarmee groei in gang.

Leer hoe je een gesprek voert dat verder gaat dan het traditionele functioneringsgesprek. Hoe goed luister je echt? Vat je samen? Welke vragen stel je en vraag je door? Voer het gesprek over de talenten van jouw medewerker. Wat heeft iemand werkelijk in huis en hoe kun je dit in jouw team inzetten? Leer effectieve ontwikkelgesprekken te voeren door jouw coachende gespreksvaardigheden te verbeteren.

Wat kun je na deze training?

 • Je weet hoe je actief kunt luisteren waardoor jouw medewerker zelf het talent in zichzelf ontdekt
 • Je hebt geoefend met het GROW model en weet hoe je de ontwikkeling van jouw medewerker samen concreet kunt maken
 • Je hebt samen met een professionele acteur geoefend met het voeren van een ontwikkelgesprek
 • Je weet hoe je een gesprek op een positieve manier afrondt en samenvat met concrete vervolgacties

Wat kun je van deze training verwachten?

STRUCTUUR ONTWIKKELGESPREK

Je weet hoe je een ontwikkelgesprek opbouwt. Hierbij besteed je in je voorbereiding aandacht aan het doel van het gesprek, de verschillende belangen en behoeften. Ook weet je hoe je het gesprek op een goede manier afrondt, waarbij je concrete vervolgacties helder zijn. ​

GROWTH MINDSET

Je weet waarom een growth mindset activeren bij jouw medewerker essentieel is om gesprekken te voeren over groei en ontwikkeling. Je zet jouw LSD-vaardigheden (luisteren, samenvatten en doorvragen) actief in. ​

JOUW TOOLBOX

Je leert tijdens het oefenen met een professioneel trainersacteur hoe je feedback en complimenten deelt, maar ook hoe je coachende gespreksvaardigheden inzet om jouw medewerkers te helpen groeien. Je kunt toewerken naar concrete doelen: zo leer je welke vragen je kunt stellen om jouw medewerker te helpen zichzelf een doel te stellen (GROW- model).

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training