Personal presentation

Versterk je persoonlijke presentatie, houding en uitstraling

Weet jij welke eerste indruk jij maakt in een gesprek? Inzicht in jouw (non verbale) communicatie maakt je zelfverzekerder en dit heeft een positief effect op de manier waarop jij jezelf presenteert. Versterk jouw persoonlijke presentatie in (virtuele) gesprekken, op een manier die bij jou past.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Personal presentation training

PRESENTEER JEZELF OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST  

Hoe jij op anderen overkomt hangt voor een groot deel af van jouw houding en uitstraling. Maar deze is vaak onbewust. Weet jij wat je uitstraalt en zou je hier eens eerlijke feedback op willen ontvangen? Als je begrijpt dat zeker 90% van onze communicatie bepaald wordt door non-verbale communicatie, dan snap je het belang van jouw lichaamstaal in gesprekken of presentaties.

Inzicht in jouw non-verbale gedrag maakt je zelfverzekerder en overtuigender. En als je dan ook de lichaamstaal van anderen kunt lezen, vergroot het ook jouw inlevingsvermogen en helpt het om situaties beter aan te voelen. Zodoende kun je bijvoorbeeld sneller anticiperen op jouw gesprekspartner. 

Wat kun je na deze Personal presentation Training?

  • Je weet hoe je jezelf krachtiger kunt presenteren op een manier die bij je past
  • Je hebt jouw houding en uitstraling versterkt
  • Je weet hoe je non verbale boodschappen van anderen kunt lezen
  • Je hebt tips ontvangen om een gesprek positief te sturen

Wat kun je van deze training verwachten?

Deze training heeft een persoonlijk karakter waardoor je situaties uit jouw eigen leven als voorbeeld kunt inbrengen in de groep. Op deze manier wordt de training toegespitst op jouw specifieke vragen en wensen. Daarnaast vul je vooraf een aantal intakevragen in over jouw behoeften, zodat de trainer zich hierop kan voorbereiden.

Tijdens deze training doe je veel actieve oefeningen met diverse opdrachten, zowel individueel, 1 op 1 als in een groep. Wij geloven dat plezier werkt en daarom zijn de werkvormen niet alleen effectief maar ook verrassend, interactief en altijd met een positieve insteek.

VALKUILEN VAN WAARNEMEN

Je krijgt inzicht in de valkuilen van onze waarneming. Denk aan hoe makkelijk je andere mensen in een ‘hokje’ stopt, maar ook hoe anderen dat bij jou doen.

6X SPREKEN MET JE LICHAAM

Tijdens dit onderdeel leer je jouw persoonlijke presentatie te verbeteren op 6 niveaus. Kun jij je bijvoorbeeld verbeteren in stemgebruik, het maken van oogcontact of juist je houding en uitstraling? Wat zijn uitdagingen als je jezelf online voorstelt aan een groep die je virtueel voor de eerste keer ontmoet? Je ontvangt tips en doet verschillende oefeningen. Leren door te doen dus!

WERKPRAKTIJK

Je oefent lastige situaties uit jouw werkpraktijk.

ONTWIKKELPLAN

Je denkt na over hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen in het verbeteren van jouw persoonlijke presentatie.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

    Jouw learning track

    De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
    6 weken, elke week 1 challenge.