Persuasive Power

Vergroot jouw invloed en overtuigingskracht

Leer hoe je jouw gesprekspartner kunt meenemen in je visie – op een respectvolle manier die bij jou past – en leer je weerstand ombuigen naar begrip en positiviteit. In gesprek gaan met klanten of collega’s wordt zo nog veel leuker en effectiever.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Persuasive power

Vergroot jouw invloed en overtuigingskracht

Vind jij het lastig om anderen te overtuigen wanneer je een goed idee, mooie oplossing of duidelijke mening hebt? In Persuasive Power leer je hoe je jouw gesprekspartner kunt meenemen in je visie – op een respectvolle manier die bij jou past – en leer je weerstand ombuigen naar begrip en positiviteit.

Krijg inzicht in jouw communicatiestijl en ontdek de behoeftes van jouw gesprekspartner om sneller een gezamenlijk resultaat te bereiken. In gesprek gaan met klanten of collega’s wordt zo nog veel leuker en effectiever.

Wat kun je na deze Invloed Training?

 • Je hebt inzicht in jouw communicatiestijl en hoe je deze laat aansluiten bij jouw gesprekspartner
 • Je hebt geoefend om de regie in handen te nemen en een gesprek positief te sturen
 • Je weet hoe je lastige boodschappen op een prettige en professionele manier communiceert
 • Je voelt je sterker en zit met meer zelfvertrouwen aan de gesprekstafel

Wat kun je van deze training verwachten?

In de ochtend leer je de theorie achter Persuasive Power. In de middag oefen je deze toolkit aan gesprekstechnieken samen met een professioneel trainingsacteur door deze op concrete situaties uit jouw werkpraktijk toe te passen. Oefening baart kunst, leren door te doen.

ACTIE – REACTIE

Vanuit de Roos van Leary oefen je met de vier basisstijlen van gedrag. Je leert dat bepaalt gedrag ander gedrag oproept, en welk gedrag dit is, zodat je hier in gesprekken vroegtijdig op kunt anticiperen.

BRIDGING

Common ground is het speelveld waar de mogelijkheden zich bevinden. De theorie van S. Covey helpt je hierbij; eerst begrijpen voordat je begrepen wordt. Je leert om te ‘bridgen’ (brug leggen) waardoor je sneller jullie raakvlakken bereikt en vanuit een gemeenschappelijk belang handelt.

BEÏNVLOEDEN

Je krijgt inzicht in jouw beïnvloedingsstijl push of pull en oefent hiermee te sturen en overtuigen. ‘Chunken’ (opknippen) helpt jou om de kracht van pull te versterken. In de middag oefen je deze toolkit aan gesprekstechnieken samen met een professioneel trainingsacteur door deze op concrete situaties uit jouw werkpraktijk toe te passen. Oefening baart kunst, leren door te doen.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training

  Zo beoordelen anderen deze training

  Scherpte trainers; zaten er boven op, goede analyse en snelle feedback. Feedback werd zo gegeven dat bij deelnemers het kwartje viel; en deelnemers werden goed ondersteund in het oppakken van de feedback en implementeren hiervan.

  Annebeth

  Jobtraining heeft mooie training verzorgd, expert skill training. Dit was een training dat binnen ons bedrijf op de plank ligt, is aangepast en op maat gemaakt voor onze afdeling.Onze medewerkers zijn zeer tevreden.Dit met een enthousiaste trainer die zijn vak verstaat.

  Laritza

  Een fijne concrete cursus waar ik echt wat aan gehad heb. Behandeld naast gebaande communicatiepaden ook nieuwe onderwerpen en schijnt daarmee een ander licht op diverse communicatieprocessen op de afdeling.

  Kirsten