Talent at work

Ontdek en versterk jouw unieke talenten

Ontdek jouw sterke punten aan de hand van de StrengthsFinder test. En onderzoek vervolgens hoe jij deze verder kunt ontwikkelen en meer in kunt zetten in je dagelijks werk.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Talent at work

Ontdek en versterk jouw unieke talenten

Bedrijven zoeken naar bijzonder talent. Hoe unieker hoe beter. Maar weet jij waar je echt in uitblinkt? En krijg jij de kans om dit te laten zien in jouw werk? Talent blijft soms onontdekt en dat is zonde. Want als je werkt vanuit jouw talent dan ben je effectiever, succesvoller en gelukkiger. Je bereikt meer en het kost minder energie.

In deze training ontdek je waar jouw talent ligt en wat dit betekent voor je werk. Talent is een optelsom van sterke punten, dingen die je als vanzelf doet en waar je blij van wordt. Je ontdekt jouw sterke punten aan de hand van de StrengthsFinder test. Vervolgens onderzoek je hoe jij deze verder kunt ontwikkelen en meer in kunt zetten in je dagelijks werk.

Wat kun je na deze Talent Ontdekken Training?

  • Je kent jouw 5 belangrijkste talenten
  • Je ervaart meer zelfvertrouwen en kunt jezelf beter profileren
  • Je weet hoe je jouw talenten (nog beter) kunt inzetten in jouw werk
  • Jouw prestatieniveau verbetert en je ervaart meer voldoening en werkplezier

Wat kun je van deze training verwachten?

JOUW TALENTEN

Tijdens de training ga je aan de slag met deze unieke talentcombinatie en vul je hem aan met inzichten over jouw leven

JOUW WERK

Nadat je jouw talenten hebt ontdekt, zoomen we in op jouw omgeving: welke taken doe jij op werk en hoe komen je talenten hierbij tot uiting? Ondanks dat talenten je verder helpen kunnen ze ook doorslaan in een valkuil; wat is jouw uitdaging hierin?

JOUW TALENTEN AAN HET WERK

Als laatste onderdeel ga je aan de slag met jouw persoonlijk talentplan en leer je te werken vanuit jouw kracht. Hoe ga je jouw talenten concreet inzetten om jouw doelen te bereiken?

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.
Jouw learning track

De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
6 weken, elke week 1 challenge.