Wellbeing

Wellbeing. Versterk jouw fysieke en mentale gezondheid. Verminder stress.  Ervaar Mindfulness. Vergroot jouw duurzame inzetbaarheid. Ervaar meer zingeving.

Vanuit rust en ontspanning in het leven staan, je fysiek goed voelen, weten waar je voor staat en je positief verbinden met anderen: het zijn allemaal onderdelen van jouw wellbeing. In deze training ga jij daarmee aan de slag. 

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Wellbeing Training

Versterk jouw fysieke en mentale gezondheid. 

Vanuit rust en ontspanning in het leven staan, je fysiek goed voelen, weten waar je voor staat en je positief verbinden met anderen: het zijn allemaal onderdelen van jouw wellbeing. Het is de basis voor geluk. Raar eigenlijk dat wellbeing dan niet altijd bovenaan de agenda staat van persoonlijke ontwikkeling. We werken hard, we piekeren veel, we bewegen te weinig en vergeten waar we blij van worden. Tijd voor verandering. 

In deze training nemen we je mee de natuur in. Je gaat actief aan de slag met alle elementen van wellbeing: mentaal, fysiek, sociaal-emotioneel en zingeving. Je gaat zelf ervaren. Je gaat doen. Je wordt niet alleen een ervaring rijker, maar krijgt ook een praktische toolbox die je helpt om structureel te bouwen aan jouw welzijn.

Wat kun je na deze learning track?

 • Je weet waar jouw persoonlijke uitdagingen liggen als het gaat om de 4 elementen van wellbeing. 
 • Je voelt je mentaal weerbaarder. Je bent je bewust van jouw gedragspatronen en weet hoe je negatieve gedachten kunt onderzoeken en verminderen.  
 • Je zorgt beter voor je jezelf. Je kunt tools inzetten om stress te verminderen, meer balans te ervaren. 
 • Je ervaart meer zingeving. Je weet beter waar je nu staat in je werk en leven. 

Wat kun je van deze training verwachten?

Deze training wordt verzorgd door een enthousiaste en ervaren trainer én natuurexpert die niets liever doet dan jou helpen jouw welzijn te vergroten middenin de natuur.   
 
Het belangrijkste kenmerk van de aanpak van onze trainers is de sterke vertaling van de training naar jouw werkpraktijk. Daarnaast weten zij snel een veilige sfeer te creëren, waardoor er in vertrouwen wordt gewerkt aan persoonlijke groei.

BODY BOOST

Gezamenlijke check-in op een prachtige plek in de natuur en de start van een dag offline. Je doet oefeningen in ademhaling en mindset, en gebruikt deze inzichten om een duik te nemen in koud natuurwater. Het resultaat? Een positieve boost voor lichaam en geest: een verbeterde bloedcirculatie, een verhoogde weerstand, een grotere weerbaarheid en verminderde stress. Brrr… te spannend? Je kunt ook alleen de ademhalingssessie te doen. 

MIND BOOST

We baseren de werkelijkheid op onze gedachten, maar zijn deze gedachten wel waar? Vaak belemmeren deze jou om actie te ondernemen op de dingen die jij belangrijk vindt. Je ontdekt de kracht van jouw intenties en gedachten en onderzoekt jouw belemmerende overtuigingen. 

SPIRIT BOOST

Vanuit een heldere vraag over je eigen wellbeing breng je 2,5 uur alleen door op een zelf gekozen plek in het bos. Dit brengt je bij je eigen wijsheid, het vertrouwen in jezelf en wat belangrijk voor jou is. Daarbij kom je helemaal los van je dagelijkse routines, zoals werk, social media en Netflix

HEART BOOST

Kampvuurgesprek waarin je jouw inzichten deelt uit de Solo Quest. Je leert hoe je je open/kwetsbaarder kunt opstellen. In verschillende rondes deel je jouw inzichten en leer je van de ervaringen van anderen. Je ontdekt wat openheid je kan opleveren. 

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

  Door dit vakje te selecteren, gaat u akkoord met het ontvangen van toekomstige marketinge-mails:  
   
   
  Geïnteresseerd in: :    
  Type: *    
  Status:    
  Bron:    
   

  Jouw learning track

  De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
  6 weken, elke week 1 challenge.
  Learning track training