fbpx

Janne
LearningConsultant

Over Janne
Janne is gepassioneerd over persoonlijke ontwikkeling voor professionals. Jobtraining is dan ook een goede match voor haar waar ze haar ei helemaal kwijt kan. Als Senior Learning & Development Consultant denkt Janne graag met je mee en helpt ze mensen groeien vanuit hun kracht.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik help anderen graag groeien. Wanneer een project is afgerond en de organisatie blij is met het resultaat dan geeft mij dat een enorme boost aan energie. Dan heb ik de wereld een klein beetje mooier gemaakt.

Wat is jouw grootste talent?
De combinatie tussen mijn ideeënvorming en empathie. Als ik in een flow ben dan ontstaan er binnen een mum van tijd nieuwe ideeën en concepten die aansluiten bij de wensen van de doelgroep. Daarom kan ik als consultant goed met onze opdrachtgevers meedenken.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Alles wat je aandacht geeft groeit

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ondanks mijn hakken ben ik een groot liefhebber van outdoor sporten. Zo was ik bootcamp lerares, heb ik mijn mooiste skydive in Nieuw-Zeeland gedaan en heb ik op de fiets 11 Europese landen doorkruist in 100 dagen tijd (ik kan het iedereen aanraden). Nature here I come!

nl_NL
en_GB nl_NL