fbpx

Jeske
Trainer

Over Jeske
Tijdens haar studie Communicatiewetenschap, merkte Jeske al snel dat gedragsverandering haar intrigeerde. Waarom is gedrag zo lastig te veranderen? Welke psychologische principes gaan hier achter schuil? En wat is de invloed van je omgeving hierop? Als communicatieadviseur en trainer is Jeske hier dagelijks mee bezig.

Jeske geeft trainingen op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling en communicatie. Haar trainingen kenmerken zich door enthousiasme en vrolijkheid mét oog voor persoonlijke reflectie. Deelnemers net anders naar buiten laten lopen dan dat ze naar binnen kwamen, is voor Jeske de mooiste beloning.  

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Interactie. Als ik voor een groep sta, zie ik direct hoe mensen reageren. Op wat ik doe, wat andere deelnemers doen. Ik zie hoe ze aan de slag gaan met oefeningen, wat voor vragen ze stellen. Waar ze enthousiast van worden en waarvan niet. Dat maakt het uitdagend, leuk en super afwisselend.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Mijn aanstekelijk enthousiasme. Van nature lach ik veel en ik word snel enthousiast over van alles. Ik krijg vaak van anderen te horen, of het nu vrienden zijn of deelnemers in een training, dat ze hierdoor aangestoken worden. Leuk!

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Als het maar gezellig is.

En kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik ben best een angsthaas, maar ook een angstoverwinner. Ik vind vliegen eng, maar vlieg toch de hele wereld over. Op hoogtes ben ik niet gek, maar ik hou van hiken in de bergen en van snowboarden. En ik ben al mijn leven lang bang van grote golven, maar vind golfsurfen tóch heel leuk!

nl_NL
en_GB nl_NL