Cases

Jobtraining traint Move
22 mrt 2016

Jobtraining traint Movers

//
Comments0

Aanleiding
‘Het bereiken van bijzondere doelgroepen die veel baat hebben bij onze expertise maar hier niet de middelen voor hebben’ Dat is de doelstelling van de Jobtraining Foundation. Vanuit deze doelstelling ontstond een samenwerking met stichting Move. Move koppelt studenten aan kinderen in minder bedeelde wijken. Samen krijgen zij het eigenaarschap over het bedenken en uitvoeren van een kortlopend project, waarin de kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Jobtraining ondersteunt stichting Move hierbij door hun studenten te versterken in hun vaardigheden. Jobtraining traint Movers, de Movers helpen de kinderen en de wijken.

Omschrijving
In de Talent workshop op maat voor Move hebben de nieuwe Move trainees kennisgemaakt met zichzelf en met elkaar. Zij ontdekten hun persoonlijke why en kwaliteiten. In ‘Ik op een flip’ leerden zij zichzelf en Move krachtig pitchen. In de Talentcoaching hebben zij geformuleerd welk talent ze willen versterken. Met behulp van de DISC kleurentest kregen zij inzicht in hoe ze elkaar aanvullen in de samenwerking. Ze hebben elkaar waardevolle feedback gegeven en zijn op een speelse en serieuze manier aan de slag gegaan met het in de praktijk brengen van hun talenten. Een mooie dag met een energieke en gemotiveerde groep Move trainees.

Door de trainingen van Jobtraining krijgen onze  jonge medewerkers, starters op de arbeidsmarkt, inzicht in hun talenten en hoe ze deze kunnen inzetten voor het optimaal begeleiden van onze doelgroepen. Dankzij speelse werkvormen en oefeningen leren de teams uit onze steden elkaar beter kennen en kunnen zij zelf aan de slag met vraagstukken.De samenwerking met Jobtraining bevalt erg goed. Meike neemt uitgebreid de tijd om een programma op maat af te stemmen, zet een inhoudelijk sterk programma neer en vraagt actief om feedback voor de volgende sessies.!

Renske Oosterwijk, Manager talentonwikkeling
0

Your Cart