fbpx

Joël

Over Joël
Joël studeerde Personeel & Organisatie en ontdekte gedurende zijn werk als HR adviseur dat hij Learning & Development het leukste onderdeel van zijn vak vond. Hij volgde daarom de post-HBO studies Training & Coaching en Opleidingskunde. Daarnaast deed hij ook verschillende trainingen en producties op het gebied van toneel en kleinkunst. Inmiddels heeft hij alle verworven vaardigheden bij elkaar gebracht als zelfstandig trainer en trainingsacteur. Joël is een enthousiaste trainer die zorgt voor beweging en ontwikkeling door speelsheid en humor in de training te brengen.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik heb zelf een lange weg afgelegd in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en ben ervan overtuigd dat ieder mens een bijzonder potentieel in zich heeft. Als ik mag helpen om dat te ontdekken en te ontwikkelen dan kan mijn dag niet meer stuk. Wanneer ik zie dat kwartjes vallen, en later hoor dat deelnemers het geleerde succesvol in praktijk hebben gebracht, dan geeft mij dat veel voldoening.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Mijn grootste talent is helder en trefzeker communiceren. Ik ben heel duidelijk en concreet in mijn feedback, zodat deelnemers er ook écht iets mee kunnen. Regelmatig krijg ik van deelnemers terug dat ze mijn formuleringen en uitspraken willen opnemen, zodat ze deze in hun werk kunnen gebruiken.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Dat deed ie toch maar effe…

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik vind andere talen zeer interessant en zou het liefst alles willen kunnen spreken. Zo heb ik onder andere voor de lol het Arabische alfabet geleerd en lees en spreek ik een beetje Grieks. Maar mijn allergrootste passie is de Italiaanse taal. Ik heb daarvoor meerdere keren in Rome op school gezeten en overal waar maar ik de kans krijg, maak ik praatjes in het Italiaans (mét gebaren).

nl_NL
en_GB nl_NL