Cases

16 feb 2015

Kleurrijk Samenwerken dag voor P&O adviseurs

/
Posted By
/
Comments0

Aanleiding

De P&O adviseurs van Onderwijsbureau Twente organiseerden een teamdag gericht op het verbeteren van de onderlinge samenwerking en communicatie. Doordat zij elk hun eigen klanten hebben, werken zij vaak individueel. Hierdoor is bij hen de vraag ontstaan; hoe kunnen wij de samenwerking als team verder optimaliseren? Zij wilden elkaars kwaliteiten leren kennen en elkaar hierin aanvullen.

Omschrijving
Tijdens de actieve Kleurrijk Samenwerken dag hebben de P&O adviseurs elkaar op een persoonlijke manier beter leren kennen. Ook ontdekten zij elkaars drijfveren door het benoemen van hun ‘Why’. Tijdens een Stellingenspel hebben zij inzicht gekregen in de individuele behoeftes binnen het team. De DISC kleurentest gaf hen inzicht in hun krachten en valkuilen in de communicatie. Zij hebben de energieke dag afgesloten met een team brainstorm, waaruit concrete vervolgacties zijn gekomen.

De Kleurrijk Samenwerken dag verzorgen wij nu ook voor verschillende teams binnen ABN AMRO.

Onder de prettige en bezielende leiding van de trainer een zeer inspirerende out of the box dag gehad. Van hieruit voldoende handvatten voor ons team om een aantal volgende stappen te zetten!

J. Gerrits, Senior Adviseur Personeel en Organisatie
0

Your Cart