Live learning track 

Wij geloven in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Daarom verzorgen wij trainingen in combinatie met on the job challenges: onze learning track. Challenges zijn kleine doe opdrachten die je helpen om positieve veranderingen in gang te zetten. Je brengt dus direct in praktijk wat je leert in de training. Hier vind je al onze learning tracksLees hieronder wat je kunt verwachten in onze learning track.

Learning track training

Training 1: live op locatie

Duur: 1 dag

WAT KUN JE VERWACHTEN?

In de live training op locatie doen we veel interactieve werkvormen, waarbij je vaardigheden oefent, kennis en ervaringen deelt en feedback uitwisselt. We wisselen het plenaire leren af met opdrachten en  reflectiemomenten, waardoor het tempo en de energie goed blijft. Wat je kunt verwachten van de live training: 

 • Persoonlijk: de training heeft een persoonlijk karakter waardoor je situaties uit jouw eigen (werk)leven als voorbeeld kunt inbrengen in de groep. Daarnaast vul je vooraf een intake in over jouw behoeften, zodat de trainer zich hierop kan voorbereiden. Op deze manier wordt de training toegespitst op jouw specifieke vragen en wensen.
 • Bite size theory: de trainer deelt interessante, behapbare theorie en koppelt deze aan jouw werkpraktijk. Bij ons ligt de nadruk niet zozeer op het kennen van de theorie, maar meer op het begrijpen en toepassen ervan. Hierdoor blijft er veel tijd over om de nieuwe inzichten gelijk in praktijk te brengen.
 • Leren door te doen: in de training pas je gelijk toe wat je hebt geleerd. Je oefent je nieuwe vaardigheden individueel, in tweetallen of bij sommige trainingen met een professioneel trainingsacteur. Het energieniveau blijft zo hoog. Bovendien zijn er gedurende de training meerdere korte pauzes. Zo kun je de stof laten bezinken, kun je reflecteren en blijf je energiek.

Challenges: leren door te doen

Duur: 1 challenge per week, 6 weken lang

WAT KUN JE VERWACHTEN

Challenges zijn kleine opdrachten die je per mail ontvangt. Het geleerde in praktijk brengen is soms lastig. Wij helpen jou hierbij met challenges, die je uitdagen om te  experimenteren met nieuw gedrag in jouw werkpraktijk. Doordat je de nieuwe vaardigheden oefent, maak je deze echt eigen. Bij elke challenge ontvang je een learning bite. Dit is een filmpje of artikel dat aansluit bij wat je oefent. 

CHALLENGES  HELPEN JE OM IN DE PRAKTIJK:

 • Het geleerde uit de training te oefenen: de opdrachten sluiten aan bij wat je op dag 1 hebt geleerd 
 • Leren onderdeel van werken te maken: je leert in kleine stapjes om het direct te integreren in jouw dagelijkse werk 
 • Te leren van en met collega’s: bijvoorbeeld door actief om feedback te vragen of door mee te kijken 
 • Jezelf uit te dagen: elke week zie je de ‘challenge champions; de deelnemers die de challenge als eerste hebben volbracht 
 • Nieuw gedrag te laten zien: met de challenges kun je direct gaan experimenteren 

Training 2: virtuele klas

Duur: 3 uur

WAT KUN JE VERWACHTEN

Op de tweede trainingsdag (online) leer je in een hogere versnelling en met meer verdieping omdat je via de challenges nieuw gedrag in de praktijk hebt gebracht. Je hebt succesmomenten ervaren, maar ook lastige situaties. Dit bespreek je met de trainer en deelnemers. Je kijkt waar je nu staat, bedenkt hoe jij je verder wilt gaan ontwikkelen en hoe je dit onderdeel gaat maken van jouw werkpraktijk. De trainer helpt je hierbij. Deze dag draait om wat jij nodig hebt om hierna vol vertrouwen nieuw gedrag te laten zien en door te blijven ontwikkelen.

TRAINING DAG 2 HELPT JOU OM IN DE PRAKTIJK:

 • Meer uit jezelf te halen: stap naar buiten met een plan dat je helpt om te bereiken wat je echt wilt 
 • Te leren van succes en uitdagingen: je reflecteert op situaties en leert hiervan
 • Te leren van anderen: jouw netwerk is een bron van inspiratie en inzichten
 • Vast te houden wat je geleerd hebt: een learning track hoef je maar een keer in je leven te volgen  

Bekijk de learning track in de praktijk