fbpx

Maatwerk: leeroplossing op maat voor jouw organisatie

Training of ontwikkeltraject op maat

Wil je een training op maat ontwikkelen voor jouw team of organisatie? Of heb je een grotere ontwikkelvraag? Dan kun je bij ons terecht. Indien jouw vraag niet direct gekoppeld kan worden aan onze standaardportfolio, gaan we met je in gesprek om een maatwerk leeroplossing te maken. Onze programma’s zijn er altijd op gericht om zowel mindset als vaardigheden te ontwikkelen, mensen met elkaar te verbinden, hen te laten reflecteren en experimenteren met nieuw gedrag. Met als doel: zowel persoonlijke als professionele groei.

Wij worden benaderd voor ontwikkelvragen op het gebied van:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Onboarding, trainee of talent ontwikkeling
  • Invoering nieuw performance management
  • Eigenaarschap & proactiviteit
  • Coaching on the job (ook train de trainer)
  • Samenwerking & betrokkenheid

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze in company experts staan klaar om je vragen vrijblijvend te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier rechts of bel naar 020 423 0603 voor een vrijblijvend gesprek en advies. Jouw organisatie, doelgroep en vraag staan bij ons altijd centraal.

Challenges op maat voor jouw doelgroep of organisatie?

Wil je medewerkers of managers in de actiestand zetten? Hen enthousiasmeren om te gaan experimenteren, proberen, fouten maken en daarvan leren? Bij Jobtraining geloven we in leren door te doen. Met behulp van challenges dagen we mensen uit om te gaan leren in hun eigen werkpraktijk. Challenges zijn kleine opdrachten die je kunt integreren in het werk dat je toch al doet. Bijvoorbeeld door gespreksvaardigheden eens uit te proberen in dat gesprek dat al stond gepland. Gewoon, door te doen.

In alle 20 onderwerpen waar wij in trainen zijn challenges ontwikkeld. De challenges leertool is een schaalbare digitale leeroplossing die beschikbaar is in het Nederlands en Engels.

Werk je al met eigen trainers of leveranciers voor het trainingsaanbod? Dan kunnen wij stand alone challenge tracks ontwikkelen die aansluiten bij jullie aanbod.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze in company experts staat klaar om je vragen vrijblijvend te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier rechts of bel naar 020 423 0603 voor een vrijblijvend gesprek en advies. Jouw organisatie, doelgroep en vraag staan bij ons altijd centraal.

Contact

nl_NL
en_GB nl_NL