Leeroplossing op maat

Wil je een (online) training op maat laten maken voor jouw team of organisatie? Of wil je een traineeship of leadership development programma ontwikkelen? Dan kun je bij ons terecht. Onze programma’s zijn er op gericht om zowel mindset als vaardigheden te ontwikkelen, mensen met elkaar te verbinden, hen te laten reflecteren en experimenteren met nieuw gedrag. Met als doel: persoonlijke groei en professioneel succes. One life. Own it. In deze tijd zetten wij maatwerkprogramma’s zo op, dat ze gemakkelijk zowel online als offline gevolgd kunnen worden.

Wij worden benaderd voor ontwikkelvragen op het gebied van

Wat voor een leider wil je zijn? Hoe wil jij mensen inspireren? Hoe laat je jouw team zo samenwerken dat talenten worden benut? En hoe match je individuele belangen, team-belangen en die van de organisatie? Dit zijn de vragen die wij leidinggevenden helpen te beantwoorden. Zelfreflectie is hierbij een belangrijk onderdeel. Want als je weet wie je bent en wat je belangrijk vindt, pas dan kun je ook anderen inspireren.  

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van maatwerk leiderschapsprogramma’s voor diverse organisaties. Natuurlijk met out of the box on- en offline interventies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder je gegevens in en laat je terugbellen door een van onze incompany experts.  

Een team functioneert het beste als er sprake is van onderling vertrouwen. Als er een sfeer is waarin mensen zich kwetsbaar op kunnen stellen en zich durven uitspreken. Een manier om vertrouwen in teams op te bouwen, is inzicht krijgen in elkaars gedrag en communicatiestijl. Hierdoor ontstaat begrip voor elkaars reacties, meningen en gevoelens. Ieder mens is bijzonder, hoe leuk is het om dit van elkaar te ontdekken.   

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van maatwerk teamprogramma’s voor diverse organisaties. Natuurlijk met out of the box on- en offline interventies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vuil hieronder je gegevens in en laat je terugbellen door een van onze incompany experts.  

Wil je medewerkers of managers in de actiestand zetten? Hen enthousiasmeren om te gaan experimenteren, proberen, fouten maken en daarvan leren? Bij Jobtraining dagen we mensen uit om te gaan leren in hun eigen werkpraktijk. Dit doen wij door middel van challenges: dit zijn kleine opdrachten die je kunt integreren in het werk dat je toch al doet. Bijvoorbeeld door gespreksvaardigheden eens uit te proberen in dat gesprek dat al stond gepland.  

De challenges leertool is een schaalbare digitale leeroplossing die beschikbaar is in het Nederlands en het Engels. 

Geen training, wel challenges? 
Werk je met eigen trainers of leveranciers voor het trainingsaanbod? Dan kunnen wij stand alone challenge tracks ontwikkelen die aansluiten bij jullie aanbod. 

 Wij maken challenges op maat voor jouw doelgroep en organisatie, rekening houdend met het niveau en de tone of voice. De challenges leertool is een schaalbare digitale leeroplossing die beschikbaar is in het Nederlands en het Engels. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder je gegevens in en laat je terugbellen door een van onze incompany experts.

Je staat aan het begin van je carrière en bent klaar om alles eruit te halen wat erin zit. In een talentonwikkelprogramma komen alle onderwerpen voorbij die jou hierbij gaan helpen. Leer zo communiceren dat je je doelen op een prettige en effectieve manier behaalt. Weet weerstand om te buigen in begrip en vertrouwen. Krijg inzicht in jezelf, vergroot jouw invloed in gesprekken, verbind op een positieve manier met anderen en geef feedforward. Versterk jouw houding en presenteer overtuigend. Ga voortaan met zelfvertrouwen alle soorten gesprekken aan. 

 Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van maatwerk trainee en talentprogramma’s voor diverse organisaties. Natuurlijk met out of the box on- en offline interventies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vuil hieronder je gegevens in en laat je terugbellen door een van onze incompany experts.  

De wereld van werk verandert en sommige banen veranderen sneller dan andere. Kennis wordt minder waard en het draait het vooral om de vaardigheden die we bezitten. Maar welke vaardigheden zijn dit?

Wij ondersteunen professionals om te kunnen presteren in een snel veranderende en van technologie doordrongen werkomgeving. Dit levert professionals op die hun talenten kennen en benutten, ondernemerschap en initiatief tonen, nieuwsgierig zijn en disruptief kunnen denken. Professionals die bewust in het leven staan, gemakkelijk grote beslissingen nemen en met rust en focus werken. Onmisbaar bij deze nieuwe vaardigheden is een groei mindset: de instelling dat je nooit ‘af’ bent en dus je leven lang blijft ontwikkelen. Dit stelt je in staat om te blijven leren, fouten te durven maken en je capaciteiten te vergroten.  

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van maatwerk future skills programma’s voor diverse organisaties. Natuurlijk met out of the box on- en offline interventies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vuil hieronder je gegevens in en laat je terugbellen door een van onze incompany experts.  

Samenwerken bij maatwerk in 5 stappen

1: Telefonisch contact

Jij belt ons of wij bellen jou. In dit gesprek doen wij een korte intake om jouw leerwens te inventariseren en geven we een eerste inschatting van de kosten. 

2: Vrijblijvende analyse van jouw vraag

Je maakt kennis met onze Learning consultant die met jou meedenkt over een passende leeroplossing. Wij schrijven een plan van aanpak met de definitieve kosten voor het ontwikkelen en uitvoeren van de leeroplossing. 

3: Ontwikkelen leeroplossing

Hoe kun je een positieve gedragsverandering en mindset activeren die bijdraagt aan het doel van de organisatie en de leerbehoefte van deelnemers? Deze vraag staat centraal als wij voor jullie gaan ontwikkelen.

4: Uitvoering leeroplossing

Met een enthousiast team van trainers en coaches gaan wij aan de slag om zowel mindset als vaardigheden te ontwikkelen, mensen met elkaar te verbinden, hen te laten reflecteren en experimenteren met nieuw gedrag. Ondersteund met de nieuwste digitale tools.  

5: Borging in de praktijk

En nu vasthouden! Wij helpen professionals bij het borgen van nieuw gedrag in hun dagelijkse werkpraktijk.

Yes we do

Wij werken veel voor Internationaal opererende bedrijven. Dit betekent dat wij niet alleen beschikken over een Engels sprekende trainerspool, maar ook dat al onze learning tracks (inlcusief challenges) beschikbaar zijn in het Engels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze incompany experts staan klaar om je vragen vrijblijvend te beantwoorden. Jouw organisatie, doelgroep en vraag staan bij ons altijd centraal. Vul hieronder ons contactformulier in, dan bellen wij je terug.