Maatwerk

Learning track of ontwikkeltraject op maat

Wil je een learning track op maat aanbieden voor jouw team of organisatie? Of heb je een grotere ontwikkelvraag? Wij ontwikkelen leeroplossingen waarbij verschillende learning tracks op maat worden gemaakt en worden uitgezet in de tijd, aangevuld met bijvoorbeeld coaching of out of the box leerconcepten.
Wij worden benaderd bij vragen op het gebied van:

Vrijblijvend advies

Wil jij aan de slag met een van bovenstaande onderwerpen? Wij denken graag mee over een passende oplossing. Neem contact met ons op via het formulier rechts of bel naar 020 423 0603 voor een vrijblijvend gesprek en advies.

Wij ontwikkelingen leeroplossingen op maat vanuit onderstaande thema’s

 

Verandering

Elke keer als we iets nieuws doen, maken onze hersenen nieuwe ‘vertakkingen’ aan. Dat is de manier waarop we slimmer worden, ons ontwikkelen. Elke verandering in ons leven biedt dus een kans voor groei. Dit geldt ook voor een organisatieverandering.

 

Klap op je kop

‘A new world is only a new mind’, maar om anders naar dingen te kunnen kijken hebben we soms een klap op onze kop nodig. Dit zorgt ervoor dat we echt vrij kunnen denken en tot nieuwe creatieve ideeën en oplossingen kunnen komen.

 

Leiderschap

Leiderschap begint bij de vraag ‘waarom doe ik wat ik doe?’ Als manager sta je voor jouw persoonlijke visie en inspireer je zo je medewerkers. Je helpt ze om hun talenten te ontdekken. Je zet dit talent in om het doel van de organisatie te bereiken.

 

Samenwerking

Misschien is dit wel de kern van het succes van een organisatie: de interactie tussen mensen. Mensen inspireren, corrigeren en leren van elkaar. Daarom zoeken we elkaar al eeuwenlang op. Maar met elkaar aan een bureau zitten maakt ons nog geen team. Daarom zoeken wij actief de verbinding op.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Het menselijk brein blijft ons leven lang leergierig. Dat maakt persoonlijke ontwikkeling zo leuk en effectief. Het maakt ons niet alleen succesvol in ons werk maar zorgt er ook voor dat we als mens blijven groeien.