fbpx

Nina
Trainer

Over Nina Bouw
Nina is opgeleid tot psycholoog-trainer aan het Social Skills Lab van de Universiteit van Amsterdam. Als vrijwilliger werkte zij in verschillende landen in Afrika. Zij is ervan overtuigd dat leren leuk mag zijn en dat mensen op verschillende manieren leren. Als trainer bij Jobtraining is zij altijd op zoek naar de juiste balans tussen een leerzaam en leuk programma.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Het verdiepen in andere teams, organisaties en mensen. Voor elke leerwens is het van belang om te weten hoe een organisatie in elkaar steekt en hoe er wordt (samen)gewerkt. Ik vind het interessant om een inkijkje te krijgen in diverse organisaties en mee te mogen werken aan ontwikkeldoelen voor hen.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Ik, Nina Bouw

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik ben oprecht en oplossingsgericht. Ik denk altijd mee en probeer samen met deelnemers tot oplossingen en nieuwe ideeën te komen waar zij zelf achter staan en zichzelf uitdagen.

En kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Toen ik 18 was heb ik een racefiets gekocht, hier een bagagedrager opgezet, twee fietstassen aangehangen en zo van Amsterdam naar Zuid-Frankrijk gefietst.

nl_NL
en_GB nl_NL