One day magic

Schaalbare maatwerk aanpak voor coaching van medewerkers

In een team of organisatie kunnen er verschillende individuele hulpvragen en ontwikkelbehoeftes zijn. Zoals uitdagingen op het gebied van loopbaan, communicatie, assertiviteit, zelfbeeld of stress. Dan werkt een persoonlijke, maatwerk aanpak beter dan een groepstraining. Het One day magic coachingsprogramma helpt mensen in korte tijd stil te staan bij een situatie die voor onrust of onvrede zorgt en activeert hen om te oefenen met nieuw effectief gedrag.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Wat kun je verwachten?

Maatwerk. De deelnemer doet een persoonlijkheidstest en vult een vragenlijst in. Aan de hand van de uitkomst stelt de coach de inhoud van de unieke 1 op 1 coaching samen. ​

Weten waar groei zit. Doordat er persoonlijke aandacht is voor de deelnemer, ontstaat er ruimte om te reflecteren op het eigen gedrag en zo wordt duidelijk waar persoonlijke groei mogelijk is.

Tijd efficiënt & doelgericht. Dit programma heeft een duidelijke aanpak waarbij 1 concrete ontwikkelvraag centraal staat. Hierdoor kan in relatief weinig tijd een positief effect worden bereikt.

Resultaat; de deelnemer

De deelnemer ziet in dat het aanpassen van het eigen gedrag noodzakelijk is om positieve veranderingen in gang te zetten

De deelnemer heeft inzicht in zijn karakter en levenshouding waardoor het makkelijker is om te oefenen met ander (minder complex) gedrag​

De deelnemer voelt zich krachtig en energiek omdat hij weet welke stappen hij kan zetten om te veranderen

Resultaat voor de organisatie

– Aantrekkelijk werkgeverschap

– Talent aantrekken & vasthouden

– Preventie van uitval en langdurig verzuim

One day magic coaching: dit ga je doen

Maak kennis met jouw coach

Heidi Kruize, founder van de One Day Magic, gediplomeerd coach

“In mijn coachpraktijk zag ik vaak mensen die te lang hadden geprobeerd om een situatie zelf te veranderen of juist te negeren. Hierdoor konden relatief kleine problemen uitgroeien tot demotivatie of complexe problematiek zoals langdurige uitval of een burn-out. Om mensen in een vroeger stadium te kunnen helpen ontwikkelde ik in 2017 de Onedaymagicmethode. Het resultaat is telkens weer fantastisch.”

Heidi Kruize

Jouw trainer

In mijn coachpraktijk zag ik vaak mensen die te lang hadden geprobeerd om een situatie zelf te veranderen of juist te negeren. Hierdoor konden relatief kleine problemen uitgroeien tot complexe problematiek zoals langdurige uitval of een burn-out.

Om mensen in een vroeger stadium te kunnen helpen ontwikkelde ik in 2017 de One day magic methode. Het resultaat is telkens weer fantastisch.

Thysa

Jouw learning consultant

Vrijblijvend advies of een vraag?

NEEM CONTACT OP