Online Learning Track

Werk je nu thuis en mis je hierdoor een training? Of heb je nu juist meer tijd om een training te volgen? Wij bieden onze geplande trainingen zoveel mogelijk online en virtueel aan. We komen daarnaast met een nieuw product: de online learning track. Wat ons betreft wordt thuiswerken nu ook thuis leren.

Van thuiswerken naar persoonlijke groei

Thuiswerken vraagt een andere indeling van onze tijd en werkzaamheden. Er ontstaat meer tijd tussen werkzaamheden en meetings doordat we efficiënter werken. Tegelijkertijd hebben we meer behoefte aan afwisseling in de werkdag, doordat we de prikkels van het samenwerken op kantoor missen. Wij helpen jou graag goed gebruik te maken van jouw tijd en aandacht door deze te investeren in persoonlijke groei. Daarom introduceren wij de online learning track. Hierdoor kun jij je toch ontwikkelen, maar gewoon online en vanuit huis. Het programma ziet er als volgt uit:

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Live online trainingssessie 1 (3 uur)
  • Online coaching (30 minuten)
  • Challenges: aan de slag met kleine opdrachten, die je gewoon thuis kunt doen (6 weken)
  • Live online trainingssessie 2 (3 uur)

Jouw online learning track

De online trainingen worden gecombineerd met online coaching en challenges. Dit noemen wij een online learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de online training en die je thuis kunt doen. Een fijne afwisseling van achter het computerscherm zitten en een mooie manier om thuis te werken aan persoonlijke groei.

Bekijk de online trainingen

Online workshops

Geen reistijd, minder afleiding van collega’s en geschrapte meetings zorgen ervoor dat je meer effectieve werktijd hebt, juist nu je minder werk te doen hebt. Wij helpen je graag deze tijd te investeren in jouw persoonlijke groei.  Daarom introduceren wij de online workshops. Hierdoor kun jij je toch ontwikkelen, maar gewoon online vanuit huis én ben je er niet veel tijd en geld aan kwijt.

Tijdens een online workshop (1,5 uur):

  • Leer je van een expert alle ins & outs van een onderwerp
  • Doe je een aantal interactieve opdrachten met jouw online klas

Bekijk hieronder ons aanbod online workshops.

Bekijk de online workshops

Meer weten over onze online leeroplossingen?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.