Online learning track

Op dit moment werkt een groot gedeelte van Nederland thuis. Misschien ben je hierdoor heel druk, heb je het gevoel contant ‘aan’ te staan en heb je behoefte aan meer grip en focus op je werk. Of misschien ervaar je nu juist meer rust om na te denken over de grotere vragen in het leven als: Wie ben ik? Wat wil ik? Of hoe kan ik mijn talent inzetten om anderen te helpen. Wat je vraag ook is, wij staan klaar om je te helpen.

Van thuiswerken naar persoonlijke groei

Werk je nu thuis en mis je hierdoor een training? Of heb je nu juist meer tijd om een training te volgen? Wij bieden onze geplande trainingen zoveel mogelijk online en virtueel aan. We komen daarnaast met een nieuw product: de online learning track. Wat ons betreft wordt thuiswerken nu ook thuis leren.

Thuiswerken vraagt een andere indeling van onze tijd en werkzaamheden. Geen reistijd, minder afleiding van collega’s en geschrapte meetings zorgen ervoor dat je meer effectieve werktijd hebt, juist nu je minder werk te doen hebt. Het is zonde om deze tijd niet waardevol te benutten.

Daarom introduceren wij de online learning track. Hierdoor kun jij je toch ontwikkelen, maar gewoon online en vanuit huis. De online learning track is te volgen als open inschrijving én als incompany training. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Live online trainingssessie 1 (3 uur)
  • Online coaching (30 minuten)
  • Challenges: aan de slag met kleine opdrachten, die je gewoon thuis kunt doen (6 weken)
  • Live online trainingssessie 2 (3 uur)

Jouw online learning track

De online trainingen worden gecombineerd met online coaching en challenges. Dit noemen wij een online learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de online training en die je thuis kunt doen. Een fijne afwisseling van achter het computerscherm zitten en een mooie manier om thuis te werken aan persoonlijke groei.

Bekijk het online aanbod

Meer weten over onze online leeroplossingen?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.