Online learning track

Uitdagingen bieden de mogelijkheid voor nieuwe oplossingen. Momenteel werkt een groot gedeelte van Nederland thuis en zoekt naar manieren om hier de beste invulling aan te geven. Jobtraining wil graag een positieve bijdrage leveren in het samen aangaan van de uitdaging die de nieuwe werksituatie met zich meebrengt.

Van thuiswerken naar persoonlijke groei

Werk je nu thuis en mis je hierdoor een training? Of heb je nu juist meer tijd om een training te volgen? Wij bieden onze geplande trainingen zoveel mogelijk online en virtueel aan. We komen daarnaast met een nieuw product: de online learning track. Wat ons betreft wordt thuiswerken nu ook thuis leren.

Thuiswerken vraagt een andere indeling van onze tijd en werkzaamheden. Geen reistijd, minder afleiding van collega’s en geschrapte meetings zorgen ervoor dat je meer effectieve werktijd hebt, juist nu je minder werk te doen hebt. Het is zonde om deze tijd niet waardevol te benutten.

Daarom introduceren wij de online learning track. Hierdoor kun jij je toch ontwikkelen, maar gewoon online en vanuit huis. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Live online trainingssessie 1 (3 uur)
  • Online coaching (30 minuten)
  • Challenges: aan de slag met kleine opdrachten, die je gewoon thuis kunt doen (6 weken)
  • Live online trainingssessie 2 (3 uur)

Jouw online learning track

De online trainingen worden gecombineerd met online coaching en challenges. Dit noemen wij een online learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de online training en die je thuis kunt doen. Een fijne afwisseling van achter het computerscherm zitten en een mooie manier om thuis te werken aan persoonlijke groei.

Bekijk het online aanbod

Meer weten over onze online leeroplossingen?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.