One life. Own it. 

Het leven is geen generale repetitie. Dus pak je verantwoordelijkheid en maak er het mooiste leven van dat je kunt leiden. Lees hieronder meer over wie wij zijn, waarom wij doen wat wij doen en hoe we dat doen.

Why?

Je hebt 1 leven en het enige dat jij moet doen is beslissen over de tijd die je hebt. Doe wat jij wilt en doe het nu. Wij helpen je hier graag bij. Door de vaardigheden te ontwikkelen om positieve veranderingen in gang te zetten, voor jezelf of anderen. En de mindset te ontwikkelen die kan helpen bij tegenslag. One life. Own it.

How?

Wij geloven in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Daarom verzorgen wij classroom trainingen in combinatie met on the job challenges, dit noemen wij de learning track. Onze aanpak richt zich altijd op praktische relevantie en vooral ook plezier.

What?

Wij bieden trainingen aan binnen 3 ontwikkelgebieden; Communication skills, Future skills en Leadership & Teamskills. Deze worden ingezet als leeraanbod voor academies van bedrijven, bij een specifieke ontwikkelvraag of als open rooster trainingen. Ook verzorgen wij programma’s op maat in: leiderschapsontwikkeling, talentontwikkeling, teamontwikkeling en performance management.

Who?

Jobtraining is hét online en offline trainingsbureau in soft en future skills. Wij zijn een geregistreerd opleidingsbureau bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Wij helpen bedrijven bij het oplossen van communicatie- en innovatieproblemen. Wij zijn o.a. preferred supplier van ABN AMRO, KPN, PwC, VodafoneZiggo, Rituals en NWO. 

Maak kennis met de learning track

Wij geloven in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Daarom verzorgen wij klassikale trainingen in combinatie met on the job challenges. Challenges zijn korte doe opdrachten die je uitdagen om nieuw geleerd gedrag in praktijk te brengen en vast te houden.

Trainers

Onze trainers zijn onze trots: enthousiaste experts die beschikken over jarenlange ervaring. Wij werken met trainers die een algemeen erkende trainersopleiding succesvol hebben afgerond en mimimaal 5 jaar praktijkervaring hebben. Hun praktische benadering en enthousiaste manier van trainen maakt dat je zin krijgt om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.

Rob

Trainer

Over Rob
Rob is een energieke trainer die grote groepen op een natuurlijke wijze meekrijgt. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Na meer dan 25 jaar management ervaring in Retail/Wholesale heeft hij gezien wat er kan gebeuren met werkgevers en werknemers op alle niveaus in grote organisaties. De afstand tussen het individu en de missie van de onderneming wordt steeds groter en de omgang onpersoonlijker. Na een sabbatical heeft hij zijn carrière verrijkt door 3 opleidingen te volgen, te weten: Professioneel Trainer, Outdoor/Wandelcoaching en Psychosociaal Counselor.

Wat vind jij het leukst aan je werk?
Ik merk dat ik het energieveld dat tijdens de trainingen ontstaat tussen de deelnemers en mij als ontzettend plezierig ervaar. Als er voldoende energie ontstaat komt er vanzelfsprekend beweging in het vermogen om te adapteren. Het resultaat is….uit de comfortzone stappen, met als gevolg vernieuwd denken en handelen. Dat in combinatie met een flinke dosis humor en de training is compleet.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
De laatbloeier.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Onder alle omstandigheden een verbinding maken met humor, zie ik als mijn grootste talent. Ik neem kinderen altijd als voorbeeld, ze lachen gemiddeld 7 maal meer dan volwassenen, maken gemakkelijk vriendjes/vriendinnetjes en kunnen veel informatie opnemen.

Kun je iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik wilde vroeger boswachter worden….en dan het liefste in de Alpen. De natuur geeft zoveel inspiratie en rust.

Angelique

Trainster en trainingsactrice

Over Angelique
Tijdens de HBO opleiding Bedrijfspresentatie & Communicatie, kreeg Angelique drama en presentatielessen. Dit vond zij zo leuk, dat ze na het behalen van haar diploma meteen een acteeropleiding in Amsterdam ging doen en ook hier haar diploma haalde. Naast haar werkzaamheden als trainster en trainingsactrice acteert Angelique nog steeds in theatervoorstellingen, films en in festival voorstellingen. En de kracht zit hem in de integratie, want de combinatie van haar kennis van het bedrijfsleven, menselijke gedrag en het creatieve fantasievolle van het acteren komt heerlijk samen in haar vak als trainingsactrice en trainster. Op een creatieve, uitdagende, humorvolle manier leren met en van elkaar.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Dat je steeds op verschillende plekken komt en steeds weer in contact komt met verschillende mensen, vind ik heerlijk aan mijn vak. De afwisseling, een soort zigeunergevoel van vroeger (met paard en wagen het land door) geeft mij een gevoel van vrijheid.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Doen is beter dan denken!

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Zelfspot, humor, energie, situaties nabootsten en heel makkelijk contact maken met mensen. In korte tijd weet ik een prettige sfeer binnen een groep te creëren en durf ik echt de verbinding aan te gaan met mensen die ik nauwelijks ken. Puur uit nieuwsgierigheid en oprechte interesse. Verder moet er gewoon veel gelachen worden, want dat ontspant en relativeert en maakt een leerproces plezierig i.p.v. ‘een moetje’.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik ben dol op Ashtanga Yoga. Van wit biertjes drinken en veel lachen op een terrasje word ik blij. Mijn lievelingseten is pasta met avocado en kijk ik vol liefde en verwondering naar mijn kinderen die veranderen in echte mensjes.

Bram

Trainer en trainingsacteur

Over Bram
Bram studeerde af als dramadocent en stond daarna voor de klas. Misschien ken je Bram als acteur? Hij was te zien in diverse commercials (o.a. Amstel, Couverts, Douwe Egberts, Volkswagen) en stond diverse malen in het theater. Daarnaast is hij alweer meer dan 10 jaar werkzaam als trainer en trainingsacteur bij Jobtraining.

Wat vind jij het leukst aan je werk?
Ik geniet enorm van de ontmoetingen met zo veel verschillende individuen en groepen. Er zijn natuurlijk veel overeenkomsten, maar toch is iedere ontmoeting weer uniek en een nieuwe uitdaging. En dat het dan lukt om de mensen naar huis te laten gaan met het idee; dat ga ik doen!

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Mijn energieke, humorvolle aanpak.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

Kun je ons iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik hou van de zee en van autorijden; beide geven me een enorm gevoel van vrijheid!

Bianca

Trainer

Over Bianca
Bianca studeerde Internationale Bedrijfskunde. Haar jarenlange ervaring als Human Resource Manager en trainer in de Retail branche vormen een mooie basis voor haar vak als trainer. De retail spreekt haar nog steeds aan vanwege de dynamiek en de afwisseling. Inmiddels is Bianca alweer 15 jaar werkzaam als senior trainer voor zowel de profit als de non profit sector.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik houd ervan om met groepen mensen te werken en veel verschillende mensen te ontmoeten. Tijdens iedere ontmoeting leer ik van de mensen waarmee ik werk. Daarnaast is mijn werk iedere dag anders en dat houdt me scherp. De bijkomstigheid dat ik voor mijn werk veel reis naar de meest rare plekken, bevalt mij zeer. En ik houd van een beetje keten op momenten dat het kan.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik kan goed inspelen op de wensen van de groep en makkelijk improviseren. Er wordt in mijn trainingen veel gelachen door de sfeer in de groep en ik begin te denken dat ik daar een grote invloed op heb 😉

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Bloeiende Zaken

En kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik teken graag en heb een kinderboekje geïllustreerd. Daarnaast ben ik heel fanatiek in tennis en ik denk door mijn fanatisme ook dat ik het goed kan.

Mariëtte

Trainer

Over Mariëtte
Mariëtte heeft de nodige werk- en levenservaring (zij woonde met haar gezin in Spanje en Australië) opgedaan in de horeca, diverse commerciële functies en het zelfstandig ondernemerschap. Nu is zij alweer meer dan 10 jaar trainer en coach. Ook is zij gecertificeerd DISC en MBTI trainer. Haar expertise is communicatie, in de ruimste zin van het woord, en zet mensen in hun kracht.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
De mogelijkheid mensen te inspireren die geïnspireerd willen worden. Hierdoor de illusie te hebben dat ik de wereld een heel klein beetje mooier kan maken.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik ben een empatisch confronterende trainer: niet lullen, maar poetsen. Mijn grootste talent is echt geloven in wat ik doe. Betrokkenheid bij de inhoud en de deelnemers maakt dat ik een veilige en open sfeer neerzet waar tijd en ruimte is voor eigen inzicht en bewustwording van de groep en het individu.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Live Life

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik ga per april 2015 mijn droom volgen: leven in een huis op wielen! Een jaar lang onderzoeken of het bevalt mijn huis bij mij te hebben…te allen tijde.

Jeske

Communicatieadviseur en trainer

Over Jeske
Tijdens haar studie Communicatiewetenschap, merkte Jeske al snel dat gedragsverandering haar intrigeerde. Waarom is gedrag zo lastig te veranderen? Welke psychologische principes gaan hier achter schuil? En wat is de invloed van je omgeving hierop? Als communicatieadviseur en trainer is Jeske hier dagelijks mee bezig.

Jeske geeft trainingen op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling en communicatie. Haar trainingen kenmerken zich door enthousiasme en vrolijkheid mét oog voor persoonlijke reflectie. Deelnemers net anders naar buiten laten lopen dan dat ze naar binnen kwamen, is voor Jeske de mooiste beloning.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Interactie. Als ik voor een groep sta, zie ik direct hoe mensen reageren. Op wat ik doe, wat andere deelnemers doen. Ik zie hoe ze aan de slag gaan met oefeningen, wat voor vragen ze stellen. Waar ze enthousiast van worden en waarvan niet. Dat maakt het uitdagend, leuk en super afwisselend.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Mijn aanstekelijk enthousiasme. Van nature lach ik veel en ik word snel enthousiast over van alles. Ik krijg vaak van anderen te horen, of het nu vrienden zijn of deelnemers in een training, dat ze hierdoor aangestoken worden. Leuk!

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Als het maar gezellig is.

En kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik ben best een angsthaas, maar ook een angstoverwinner. Ik vind vliegen eng, maar vlieg toch de hele wereld over. Op hoogtes ben ik niet gek, maar ik hou van hiken in de bergen en van snowboarden. En ik ben al mijn leven lang bang van grote golven, maar vind golfsurfen tóch heel leuk!

Ilitso

Trainer

Over Ilitso
Naast trainer is Ilitso bovenal familieman. Na een aantal functies als teamleider ontdekte hij al gauw dat zijn passie ligt in het verder helpen ontwikkelen van mensen. Zijn loopbaan als trainer begon bij de ING. Daarna, via een kleine omweg, de overstap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. Zijn trainingen kenmerken zich door hoge mate van interactiviteit, spontaniteit en voldoende ruimte om jezelf te kunnen zijn.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Het allerleukste is de twinkeling in de ogen van deelnemers wanneer het kwartje valt en ze voor zichzelf de toegevoegde waarde inzien van de training.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Mensen in hun waarde laten en vervolgens samen op zoek gaan naar hun behoeften.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Hij kwam, zag en liet zich inspireren door het leven.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb een passie voor bijna alles wat met vliegtuigen te maken heeft. Als kind droomde ik van een leven als piloot. Had het niet gelegen aan mijn slechte ogen, dan zou ik misschien wel trainingen geven in de lucht.

Shirley

Trainer

Over Shirley
Shirley is een bevlogen teamtrainer die met veel energie op doortastende wijze werkt. Gedreven door nieuwsgierigheid, confronterend waar nodig en gericht op resultaat. Zij traint professionals op het gebied van presenteren, communiceren en samenwerken. Zowel medewerkers, als leidinggevenden en directieteams. Naast communicatieve vaardigheden traint zij ook het out of the box denken. Shriley is gecertificeerd DISC en MBTI trainer.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik haal mijn plezier uit de interactie met mensen. Mijn intuïtieve manier van trainen zorgt ervoor dat de trainingen praktisch en concreet zijn. Er zijn 3 ingrediënten die ik in elke training nastreef: een veilige sfeer, persoonlijke feedback, humor. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat deelnemers niet alleen leren, maar hier ook plezier in krijgen.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Als trainer ben ik coachend, confronterend, creatief en enthousiast. Door een goede balans tussen inspanning en ontspanning creëer ik vertrouwen en een sfeer waarin mensen het effect van hun gedrag willen onderzoeken. Improvisatie is hierbij een belangrijke kwaliteit, waardoor iedere training anders is en inspirerend.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Denken in mogelijkheden, is vrij zijn in je hoofd

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Bijna een guilty pleasure, maar ik ken alle songteksten van ABBA uit mijn hoofd!

Vincent

Trainer en Senior trainingsacteur

Over Vincent
Na het behalen van zijn MEAO diploma wist hij zeker dat hij naar de Toneelacademie wilde. Het lukte om door de auditie te komen en sinds zijn afstuderen is Vincent te zien geweest als acteur in het theater en op tv. Een hele generatie is opgegroeid met de serie Spangas, waarin hij de rol van conrector vertolkte. Het lesgeven speelt hij niet alleen, het zit ook echt in hem. Als trainer en senior trainingsacteur heeft hij menig team en individu geholpen met het verbeteren van communicatieve vaardigheden zoals: helder feedback geven, duidelijk grenzen stellen, omgaan met emotie en verzuimgesprekken voeren.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
De afwisseling, het ontmoeten van zoveel verschillende mensen, het kennismaken met diverse bedrijven en het steeds maar weer leren en ontwikkelen.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik kan goed in kaart brengen wat de werkelijke vraag is en snel aansluiting krijgen met een groep. Door gebruik te maken van humor kan ik mensen snel uit de comfortzone halen en in de leerzone brengen. Ook ben ik in staat theorie eenvoudig handen en voeten te geven.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik denk wel dat ik het kan.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb ruim vier jaar in Zuid-Frankrijk gewoond. Ik pendelde dan regelmatig naar Nederland voor werk en had in Frankrijk een eigen bedrijf: Piscine Provence. Een prachtige tijd waarin ik in Nederland trainingen gaf en af en toe voor de camera stond. In Frankrijk bracht ik de verkooptechnieken in de praktijk met mijn bedrijf in zwembadonderhoud.

Ellen

Trainer

Over Ellen

Met haar achtergrond als communicatieadviseur en projectmanager in diverse organisaties, kent Ellen het belang van heldere communicatie. Elkaar begrijpen en afstemmen zorgt voor betere samenwerking en werkplezier. Werkgeluk is datgene waar zij graag aan bijdraagt met haar trainingen: hoe kunnen medewerkers zich ontwikkelen, groeien en geluk vinden in hun werk?

Zelf heeft ze ervaren wat het betekent om van koers te veranderen en te kiezen voor haar passie: het geven van trainingen. Ze begrijpt als geen ander wat het betekent om te gaan doen waar je hart ligt, met alles wat daarbij komt kijken. Hoe belangrijk het is om even stil te staan en wat ervoor nodig is om weer in beweging te komen. In die periode heeft zij ook ervaren hoe de wijsheid van de natuur kan helpen in dit proces. Deze ervaring neemt zij mee in haar werk als trainer. Het liefst gaat ze met haar deelnemers naar buiten: daar kom je letterlijk in beweging!

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Keuzes maken en doen wat past bij jou, vraagt om moed en daadkracht. Ik word ontzettend blij wanneer ik deelnemers hierin mag begeleiden. Mensen helpen om vanuit een ander perspectief te kijken naar hun vraagstuk en contact te maken met hun eigen kompas: hun lijf en zintuigen. Ik haal deelnemers graag uit hun normale (werk)omgeving en gebruik de natuur actief als instrument en spiegel. Zo ontstaan vaak nieuwe en verassende inzichten.

Wat is jouw grootste talent?

Life is an adventure, not a package deal.

Wat is jouw grootste talent als trainer?

Met mijn openheid en nieuwsgierigheid, maak ik snel contact met mensen. Ik voel de sfeer en behoeften in de groep goed aan en kan daarop creatief en effectief reageren.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?

Ik doe aan amateurtheater en word daar heel blij van. De gekste situaties die voorbijkomen op het toneel en samen werken aan een mooie productie: dat is genieten!

Guido

Trainingsacteur

Over Guido
Guido studeerde af aan de acteursopleiding in Utrecht en speelde vervolgens in verschillende voorstellingen. Zo tourde hij langs schouwburgen, speelde op de Parade en zong en acteerde in de musical Soldaat van Oranje. Ook is hij te zien in tv-series als Flikken Maastricht en speelt hij diverse straattheatervoorstellingen in binnen en buitenland.

Sinds 2012 is Guido ook werkzaam als trainingsacteur. Hij doet dit met veel plezier en is breed inzetbaar: van gesprekstechnieken- en agressietrainingen tot coaching en talentontwikkeling.

Wat vind jij het leukst aan je werk?
Ik vind het leuk dat ik in mijn werk veel verschillende mensen ontmoet en op uiteenlopende plekken terecht kom. Zo werk ik de ene dag met bankiers en supermarktmanagers en sta ik de andere dag in de gevangenis of bij defensie.

Als trainingsacteur werk ik niet met een script, maar speel ik letterlijk in op de leerwensen van de deelnemers. Ik zie het als een uitdaging om door middel van spel en humor mensen nieuwe inzichten te geven in hun talenten, blinde vlekken en onzekerheden. Het geeft mij voldoening als de deelnemers na een training zelfbewuster naar huis gaan met een zak vol tools die ze direct kunnen toepassen in hun werksituatie.

Wat is jouw grootste talent?
Mijn kracht zit in het neerzetten van geloofwaardige, realistische situaties waardoor deelnemers snel vergeten dat ze in een rollenspel zitten. Ik zorg in de groep voor een fijne, veilige sfeer waar veel ruimte is voor eigen inbreng en deelnemers openstaan voor rake en concrete feedback.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
‘Alles mag, niets moet.’

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik kan binnen 2 minuten een Rubik’s Cube oplossen.

Rachèl

Trainer en Consultant

Over Rachèl
Als dochter van een transportondernemer is Rachèl opgevoed met een no-nonsense mentaliteit en de drive altijd het maximale uit jezelf halen. Na haar studie Bedrijfskunde heeft zij eerst in het familiebedrijf gewerkt en daarna in diverse managementfuncties. Inmiddels geeft zij alweer meer dan 10 jaar trainingen op het gebied van leiderschap, communicatie, management- en organisatieontwikkeling. En is zij gecertificeerd MDI gedrags- en drijfverenconsultant.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Individuen, teams en organisaties helpen hun ambitie om te zetten in daadwerkelijke actie, zodat ze kunnen excelleren in datgene waar ze echt op uit zijn.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
You can either be an actor in your own life, or a reactor in somebody else’s: the choice is up to you (based on a quote of Hillary Rodham Clinton).

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Op energieke, proactieve en daadkrachtige wijze mensen in aanraking brengen met hun eigen potentieel, kracht en leiderschapskwaliteiten.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Privé houd ik er van om mijzelf fysiek uit te dagen, zeker als het sportieve doel gekoppeld is aan een goed doel. Daarnaast ben ik gek op ‘toeren’ in mijn jeep, gezelligheid en het maken van verre (en lange) reizen, vooral door Latijns Amerika. Op iedere bestemming die ik tijdens mijn rondreizen aan doe, ga ik als eerste op zoek naar een sportschool waar ik spinning lessen mee kan doen. Ik vind het waanzinnig leuk om me tussen de locals in het zweet te werken en te ervaren hoe collega spinning instructeurs in het buitenland lesgeven. Inmiddels heb ik dan ook op heel wat verschillende spinningfietsen gezeten, van super moderne fietsen in luxe sportscholen in Argentinië en Brazilië tot roestige en gammele exemplaren in vervallen ruimtes in o.a. Bolivia, Colombia, Guatemala en Nicaragua.

Mil

Trainer en coach

Over Mil
Na een carrière in sales en marketing ben ik in 1999 begonnen als trainer en coach. De laatste jaren werk ik met name vanuit de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie en stimuleer ik individuen en organisaties om te gaan werken vanuit het talenten en sterke punten gedachtegoed. Hierbij maak ik gebruik van de steeds toenemende kennis over het menselijk brein en hanteer ik een op ontwikkeling gerichte (progressie gerichte) aanpak.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
In contact komen met anderen, bijdragen aan plezier in hun leven en aan hun groei en ontwikkeling.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Verbinding maken met deelnemers en een veilige en vertrouwde leeromgeving creëren, dit met de nodige humor. “Plezier werkt” is mij op het lijf geschreven.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Geworden wie ik altijd al was.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Inmiddels meer dan veertig jaar samen met mijn vrouw. Ook ben ik een liefhebber van de combinatie koffie, amaretto en een dropveter.

Patrick

Trainer

Over Patrick
Patrick is al bijna 10 jaar productivity specialist. Hij experimenteert met timemanagementmethoden met ups & downs, test veel tools met wisselend succes. Hij gelooft dat je je werk slim en simpel moet inrichten door je werkgewoonten net iets aan te passen zodat het je meer tijd, rust en grip geeft. Door zijn ervaring en experimenten kan hij jou precies vertellen wat (waarschijnlijk) wel en niet werkt om grip in je leven te krijgen.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik vind het heel leuk om kleine veranderingen te maken aan de indeling van mijn week en te kijken wat de effecten zijn. Het hoeft niet altijd tijd op te leveren, het kan het leven ook leuker, rustiger of interessanter maken. Daarnaast vind ik het contact met de deelnemers van de trainingen te gek, zij maken de training tot een succes. Ik leer van hen en ik hoop zij van mij.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
“Curiosity kept him alive” (aangezien het een bestseller wordt, verschijnt deze meteen in het Engels).

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Er zit altijd veel energie in mijn workshops en trainingen. Met mijn berg aan enthousiasme hoop ik deelnemers te laten voelen dat ik geloof in wat ik vertel.

En kun je ons nog iets verrassends vertellen over jouzelf?
Mijn vriendin en ik verzinnen iedere dag een nieuw “lied” (bestaande uit 1 compleet random zin) en zingen dit luid & soms tweestemmig in huis. We durven niet aan onze buren te vragen of zij ons kunnen horen. Onze dochter kapt deze liederen inmiddels al vrij snel af met een luide schreeuw: Stop!

Joël

Trainer

Over Joël
Joël studeerde Personeel & Organisatie en ontdekte gedurende zijn werk als HR adviseur dat hij Learning & Development het leukste onderdeel van zijn vak vond. Hij volgde daarom de post-HBO studies Training & Coaching en Opleidingskunde. Daarnaast deed hij ook verschillende trainingen en producties op het gebied van toneel en kleinkunst. Inmiddels heeft hij alle verworven vaardigheden bij elkaar gebracht als zelfstandig trainer en trainingsacteur. Joël is een enthousiaste trainer die zorgt voor beweging en ontwikkeling door speelsheid en humor in de training te brengen.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik heb zelf een lange weg afgelegd in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en ben ervan overtuigd dat ieder mens een bijzonder potentieel in zich heeft. Als ik mag helpen om dat te ontdekken en te ontwikkelen dan kan mijn dag niet meer stuk. Wanneer ik zie dat kwartjes vallen, en later hoor dat deelnemers het geleerde succesvol in praktijk hebben gebracht, dan geeft mij dat veel voldoening.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Mijn grootste talent is helder en trefzeker communiceren. Ik ben heel duidelijk en concreet in mijn feedback, zodat deelnemers er ook écht iets mee kunnen. Regelmatig krijg ik van deelnemers terug dat ze mijn formuleringen en uitspraken willen opnemen, zodat ze deze in hun werk kunnen gebruiken.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Dat deed ie toch maar effe…

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik vind andere talen zeer interessant en zou het liefst alles willen kunnen spreken. Zo heb ik onder andere voor de lol het Arabische alfabet geleerd en lees en spreek ik een beetje Grieks. Maar mijn allergrootste passie is de Italiaanse taal. Ik heb daarvoor meerdere keren in Rome op school gezeten en overal waar maar ik de kans krijg, maak ik praatjes in het Italiaans (mét gebaren).

Gersom

Acteur

Over Gersom
Met een achtergrond in de sales, marketing en hospitality bij verschillende bedrijven, heeft Gersom inmiddels ruim 12 jaar werkervaring als acteur.
Dit alles opgedaan in theater, film en tv, trainings- en assessementacteur in zowel Nederlands als in het Engels.
Ook zet men Gersom regelmatig in tijdens een coachsessie of als co-trainer.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De diversiteit in de doelgroepen waar ik dagelijks mee te maken heb en daarmee de variatie in mijn werk. En de mogelijkheid om spel als leermiddel in te zetten ter ondersteuning van de theorie.

Wat is jouw grootste talent?
Dat zou je aan de deelnemers moeten vragen.
Ik heb wel het gevoel dat ik in staat ben om elke deelnemer een prettige en goede leerervaring mee te geven. En het oefenen laagdrempelig en uitnodigend te houden. Zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit en het effect van het oefenen.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Doe maar niet normaal, doe ook niet gek genoeg.

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Dat ik in 2017 in HET Sinterklaas journaal gespeeld heb.

Sven

Communicatie- en teamtrainer

Over Sven
Als communicatie- en teamtrainer verzorgt Sven trainingen en workshops waarbij de leervraag van de deelnemers centraal staat. Hij gebruikt interactieve werkvormen afgewisseld met momenten van reflectie. Dit samenspel van doen en denken leidt tot de beste inzichten en vaardigheden. Sven zijn motto: trainingen mogen ook leuk zijn dus we maken veel fouten en vinden dat niet erg. Sterker, we leren ervan.

Wat vind jij het leukst aan je werk?
Ik geniet het meest als ik zie dat mensen een nieuw inzicht of nieuwe vaardigheid hebben verkregen door het werk dat ik doe.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Waarom doet hij dat nou?

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik kan bij verschillende groepen mensen een veilige sfeer neerzetten zodat ze optimaal kunnen leren.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb in 2006 de Amsterdam Dakar Challenge succesvol uitgereden zelfs nadat de motor van onze Volvo 740 tot twee maal toe in brand was gevlogen.

Martha

Trainer

Over Martha
10 jaar geleden dacht Martha: wat ben ik toch serieus geworden. Dan kun je wel wachten totdat je leven leuker wordt, maar Martha houdt van actie. In de VS nam zij 3x deel aan het congres ‘Humor & Creativity’. Daar werd zij overtuigd van de positieve effecten van humor in het leven en werk. Zij ontwikkelde de Humorworkshop en introduceerde deze in Nederland. Martha is opgeleid aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht, als spreker, trainer en theaterdocent. Al 20 jaar verzorgt zij trainingen, kick-offs en Humorworkshops. Daarnaast spreekt zij op symposia en congressen en deelt zij haar kennis in tv- en radioprogramma’s.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
In een energieke sfeer elkaar echt ontmoeten en werken aan persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Op een relaxte en verrassende manier contact maken waardoor iedereen energie krijgt en enthousiast meedoet. Deelnemers uitdagen om zelf stappen te zetten.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Gun jezelf een leuk leven

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik schrijf korte verhaaltjes over situaties en belevenissen die ik meemaak in mijn leven.

Mariska

Senior Trainer

Over Mariska
Met een stevig track record als trainer in commerciële skills en als consultant in strategische gedragsverandering heeft Mariska als learning consultant bij Jobtraining de focus op sales en relatiebeheer rondom Open Inschrijvingen, Academies en Incompany trainingen.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Mensen laten inzien en meekrijgen in de gedachte dat kleine aanpassingen in gedrag grote gevolgen hebben. Gedragsverandering heeft als doel het creëren van meer energie. Energie in de vorm van invloed, werkplezier en resultaat. Concreet en meetbaar rendement van de opleidingsinvestering voor deelnemer én organisatie, daar gaat het om!

Wat is jouw grootste talent?
Mijn vermogen om ogenschijnlijk ingewikkelde processen terug te brengen naar een simpele kern.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Let’s keep it simple. Het leven is al lastig genoeg van zichzelf.

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Met een achtergrond als jurist in de strafrechtelijke wereld heb ik een diepe fascinatie voor (afwijkend) menselijk gedrag. Ik verslind documentaires over psychopaten en seriemoordenaars. Een andere guilty pleasure: Ik ben fan van Dr. Phil…

Laura

Senior trainer en coach

Over Laura
Laura is senior trainer en coach. Na haar propedeuse Communicatiewetenschap en studie Psychologie volgde zij de master Training & Development aan de Universiteit van Amsterdam. Studeren wisselde Laura af met dansen en reizen. Na haar studie werkte zij aan culturele projecten als uitvoerend danser en choreograaf. Tijdens haar eerste baan als recruiter begon het ondernemen te kriebelen en Laura startte als freelance trainer in het bedrijfsleven en het hoger onderwijs.

Laura heeft de afgelopen jaren veel trainingen ontwikkeld en gegeven op het gebied van gespreksvoering, omgaan met emoties en conflict, motivational interviewing, leiderschap en presenteren. In haar werk met verpleegkundigen, dansers, artsen in opleiding, ondernemers, juristen, bouwvakkers en monteurs in opleiding komt haar talent voor werken met diversiteit en groepsdynamiek sterk naar voren.

Naast trainer is Laura Co-Active coach en ORSC team-coach, Co-Active coaching van CTI en Deze opleidingen hebben hun basis in de positieve psychologie en neuroscience en zijn wereldwijd bekend als de Harvard onder de coachopleidingen.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Het leukste aan mijn werk vind ik de energie die ontstaat door het spel en de verbinding met de groep. Je moet creatief zijn om een mensen mee te krijgen en tegelijkertijd een veilige sfeer creëren. Het mooie aan trainen is dat je met z’n allen in een proces zit, waardoor effecten meteen merkbaar zijn: klap voor je smoel als het niet werkt, ongekende hoogten als het flowt! Erg in het nu, actief, en ook spannend, that’s my job, love it!

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Let’s Dance

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Mijn grootste kracht is dat ik direct veiligheid en energie creëer. Gelukkig maar, want daar hou ik zelf ook erg van ☺ Verder ben ik enthousiast, doortastend en scherp. Mijn creativiteit zorgt ervoor dat ik vaak nieuwe dingen doe en flexibel om kan gaan met wat er is. Ook heb ik voelsprieten voor als mensen zich minder voelen, conflict hebben of negatieve emoties ervaren en ben ik niet bang om daar mee om te gaan. Oeps ik mocht er maar 1 noemen. Werkpuntje.

Kun je iets verrassends vertellen over jezelf?
JA! Ik dans! Niet echt een verrassing na mijn autobiografietitel. Dansen geeft mij zoveel. Niets lekkerder dan een potje fysieke actie na een dag processen, praten en trainen. Het creëren van dans en het dan met anderen uitvoeren is magisch. Overigens zie ik best wat overeenkomsten in mijn werk als dansdocent. Het gaat allemaal over mensen in beweging krijgen, in de spiegel laten kijken, en groei.

Merel

Trainer

Over Merel
Haar loopbaan als trainer begon zij in de ontwikkelingssamenwerking. Werkend met mensen uit verschillende culturen leerde haar veel over diversiteit maar juist ook over universele overeenkomsten. Of je nou Masai krijger of een Italiaanse student bent: gezien en gehoord worden, stralen en in je eigen kracht staan. En dat proces ondersteunt Merel graag.

Hiernaast leerde zij het belang van meer in je lichaam aanwezig zijn en minder in je hoofd– iets dat in andere culturen meer vanzelfsprekend is dan bij ons in de Westerse wereld.
Twee jaar geleden is ze voor zichzelf begonnen als trainer en coach en volgde zij een opleiding tot yogadocent. Merel heeft goede voelsprieten voor wat iemand uniek maakt en wat zijn of haar talenten zijn. En geeft de ander daarmee graag een duwtje in de goede richting.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Elke groep is weer anders. De dynamiek en daarmee het onvoorspelbare, daar word ik blij van. Open staan voor wat er komt en invoelen wat er nodig is. Aan de ene kant volg je een programma en wil je met de groep een bepaalde richting op, aan de andere kant houd je de energie van de groep in de gaten en maak je aanpassingen in het moment. De balans hiertussen vinden en bewaken is elke keer een leuke uitdaging.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik ben pragmatisch en enthousiast. Met een vleugje humor. Hierdoor creëer ik verbinding met de deelnemers, waardoor zij ook open staan om te leren en in beweging komen.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Na vele omzwervingen thuiskomen bij jezelf – wat een rijkdom.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Sinds de kleuterklas een fan van ABBA. Verder ben ik graag in de natuur, vooral in de bergen. Heb zelfs een tijdje in de Alpen gestudeerd om zoveel mogelijk te kunnen wandelen en skiën.

Marline

Trainer

Over Marline
Marline is coach en trainingsactrice met veel ervaring binnen alle mogelijke beroepsgroepen en niveau’s, in het Nederlands en in het Engels. Ze heeft haar sporen verdiend in het theater, op televisie en in films. Niet alleen als actrice, maar ook als director.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik vind het fijn om mensen te helpen zich lekkerder en krachtiger te voelen in hun leven, dus ook in hun werk.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Het lukt me vaak om aan te voelen wat een deelnemer nodig heeft, en vooral… wat niet!

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Organized chaos

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik speel graag ukelele!

Anouk

Trainer

Over Anouk
Anouk is afgestudeerd als psycholoog-trainer aan het Social Skills Lab met een Master in Klinische Neuropsychologie. Zij weet als geen ander hoe succesvolle organisaties zich onderscheiden in de markt met haar ervaring als organisatie consultant bij Effectory. Ontwikkeling van individuen en teams is wat haar het meest boeit. Als Learning consultant en trainer vergroot zij bij opdrachtgevers het ontwikkelpotentieel en werkplezier van medewerkers.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Practise what you preach! Jobtraining ademt werkplezier. Met passie en focus het beste bij elkaar en onze opdrachtgevers naar boven halen, daar word ik erg blij van.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Elke dag een nieuw begin…

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik kan snel een veilige sfeer creëren door mijn open en speelse houding.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Sneeuw en een steile berg.. stiekem kan ik heel goed skiën

Renate

Trainer

Over Renate
Renate Reijnders (1973) is geboren in het Limburgse Beek. In 1997 studeerde ze af aan de Theateropleiding te Arnhem. In 2000 maakte haar carrière een kickstart doordat zij als cabaretduo Reijn en Goed het Vara’s Leids Cabaret Festival won. 10 jaar lang maakte ze de Nederlandse schouwburgen onveilig met haar scherpe humor, directe stijl en dynamische interactie met het publiek. Inmiddels heeft ze 9 programma’s op haar naam staan. Zij is ook te zien in diverse tv-series en films (o.a. Gooische Vrouwen en Gluckauf). Naast cabaretière is Renate Humortrainer en verzorgt zij teamworkshops voor het bedrijfsleven.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Het kunnen werken met de thema’s humor en creatief denken.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Om een groep in beweging te krijgen. Om er energie in te krijgen. Verbinding te creëren.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Don’t stop me now!

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik ben gek op jaren 80 muziek

Meike

Trainer

Over Meike
Meike is afgestudeerd als psycholoog-trainer aan het Social Skills Lab met een Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Zij is ervan overtuigd dat mensen het beste presteren wanneer je ze aanstuurt op hun talent. En dat plezier de voorwaarde is voor succes, juist op het werk en juist in deze tijd. Dit neemt zij mee in haar werk, eerst als consultant en nu als trainer bij Jobtraining.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
De afwisseling van de werkzaamheden. Van het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s tot het contact met opdrachtgevers en andere trainers.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Laten we durven.

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Ik kan goed luisteren en me inleven in de situatie van deelnemers. Vaak word ik omschreven als empathisch.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik hou van hiphopdansen en van mijmeren.

Ruud

Trainer

Over Ruud
Het leukste aan mijn werk is de diversiteit aan werkzaamheden, doelgroepen en organisaties. Ik werk als trainer, coach en acteur en die diversiteit in mijn achtergrond geeft mij heel veel vrijheid en flexibiliteit in aanpak en stijlen. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om ondersteunend te zijn naar mensen op zoek naar hun kern en en het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling. Je bent in mijn optiek namelijk nooit uitgeleerd en het is wel de bedoeling dat je zo veel mogelijk kracht en plezier haalt uit wat je doet.

Wat is jouw grootste talent?
Mijn talent zit vooral in creativiteit, humor, inlevings- en improvisatievermogen. Ik hou van actie en directheid en ben resultaatgericht. A plan without a goal is just a wish!

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
De titel van mijn autobiografie zou zijn: “It’s just a crazy dream until you do it !”.

Kan je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Hoewel ik de 60 gepasseerd ben hou ik nog steeds van dansen en ga nog regelmatig naar festivals. Ik ben een enorme cultuurliefhebber: dans, theater muziek, I love it. Ik heb veel gereisd om mijn blik te verruimen. Om fit te blijven doe ik aan kickboksen en geef boksworkshops voor teams of bedrijven in combinatie met communicatie training en mindfulnes.

Team op kantoor

Het kantoorteam van Jobtraining bestaat uit Learning Consultants, Projectmanagers en Managing partners. Daarnaast werken wij met een Learning developer, Jurist, Marketeers, een HR adviseur en een ICT specialist. Een club enthousiaste, betrokken professionals. Creatief, scherp en resultaatgericht. Mensen die niets liever doen dan bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en zelf ook altijd in ontwikkeling zijn.

Renske Roet

Renske

Managing Partner

Over Renske Roet
Renske is Managing partner en eigenaar van Jobtraining. Vanuit deze rol is zij verantwoordelijk voor de strategie van het bureau, het team, productontwikkeling en new business. Vanuit haar positiviteit en creativiteit is zij de aanjager van innovatie. Daarnaast houdt zij van rust, focus en eenvoud. Ze kijkt altijd naar hoe je complexe zaken simpeler kunt maken door middel van procesverbeteringen. Renske zit 14 jaar in het vak van Learning & Development. Zij ronde twee studies af: Communicatiewetenschappen aan de UVA en Visual Marketing aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Dat ik samen met mijn team op grote schaal kan bijdragen aan het in gang zetten van positieve veranderingen. Met elke uitgevoerde training en met elke afgevinkte challenge dragen we hier aan bij. In mijn werk zie ik dagelijks de positieve effecten van persoonlijke ontwikkeling: meer zelfvertrouwen, meer rust, meer echte verbindingen, meer focus, meer feedback, meer effectiviteit. Dat is mijn werkplezier.

Wat is jouw grootste talent?
De combinatie van strategisch inzicht en actiegerichtheid. Ik heb een beeld van de toekomst en zet punten op de horizon, maar onderneem ook de acties om daar te komen. Daarbij zie ik altijd mogelijkheden.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
One life, own it.

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb 11 jaar van mijn leven fanatiek geschaatst (NK sprint).

Brigitta

Managing Partner

Over Brigitta
De succesvolste bedrijven zijn permanent bèta; altijd in ontwikkeling, wendbaar en innovatief. Vanuit deze visie denkt Brigitta als Managing Partner mee met opdrachtgevers en stuurt zij het Jobtraining team aan.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
De wereld verandert snel en ik word heel blij van alle mogelijkheden die hierdoor ontstaan. Het leukste aan mijn werk vind ik dan ook het ontwikkelen van nieuwe leerconcepten en hierin buiten de kaders van bekende leertechnieken en ons eigen vakgebied kijken.

Wat is jouw grootste talent?
‘Zou het niet geweldig zijn als …’ Deze gedachte wordt bij mij vaak gevolgd door een nieuw idee. Ik ben creatief, weetgierig en gefascineerd door de toekomst. Ik ben altijd hongerig naar nieuwe informatie en inzichten en houd ervan te bedenken wat deze nu al praktisch voor ons kunnen betekenen.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Kom maar op!

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb de marathon van Tokyo gelopen.

Janne

Learning Consultant

Over Janne
Janne is gepassioneerd over persoonlijke ontwikkeling. Jobtraining is dan ook een goede match voor haar waar ze haar ei helemaal kwijt kan. Als Senior Learning & Development Consultant adviseert Janne over verschillende organisatievraagstukken op gebied van leren en ontwikkelen. Daarnaast is ze moeder en heeft ze net met haar gezin een huis gekocht vlakbij zee.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik help anderen graag groeien en vind het leuk om daarin mee te denken. Wanneer ik tijdens een project een relatie kan opbouwen met een klant en zij/hij tijdens en na de afronding blij is met het resultaat dan ben ik ook blij. Dan is de wereld een beetje mooier geworden.

Wat is jouw grootste talent?
De combinatie tussen mijn ideeënvorming en empathie. Als ik in een flow ben dan ontstaan er binnen een mum van tijd nieuwe ideeën en concepten die aansluiten bij de wensen van de klant en doelgroep. Daarom kan ik goed met onze opdrachtgevers meedenken en past de rol van consultant en sparringpartner mij goed.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Alles wat je aandacht geeft groeit

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik hou van fietsen. Zo heb ik samen met mijn vriend (inmiddels man) in 100 dagen tijd 11 Europese landen doorkruist: over de Alpen naar Rome en terug via Kroatië naar Praag. Zie https://sjoerdvanderlinde.wixsite.com/crossingborders.

Marjan

Learning Consultant

Over Marjan

Marjan combineert haar recente (levens) ervaringen in het buitenland en die van trainer/consultant in vorige functies nu in de rol van Learning Consultant bij Jobtraining. Met een nieuwsgierige blik naar mensen, wat creatief denkkracht en een aanstekelijke passie voor verbinden is zij een echte Jobtraining collega.

Wat vind jij het leukst aan je werk?

Creatief bezig zijn met het ontwikkelen van leeroplossingen in samenwerking met talentvolle en ambitieuze gesprekspartners. Het is zo gaaf om producten te maken die toegankelijk zijn voor iedereen en waarbij centraal staat dat leren door te doen gewoon leuk is!

Wat is jouw grootste talent?

Mijn energie inzetten om anderen te inspireren en te motiveren tot actie! Je krijgt niet waar je over praat, je krijgt waar je aan werkt.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?

Life is temporary: go get it!

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?

Ik heb een aantal jaar in de keuken gestaan als chef van een baby-food bedrijfje. Een ontzettend leuke tijd! Als ik daar aan denk krijg ik nog steeds een glimlach op mijn gezicht.

Simone

Projectmanager

Over Simone
Met haar ruime ervaring in de hotellerie zit service verlenen in haar DNA. Dankzij haar organisatie skills is ze een goede planner en met haar oog voor detail werkt ze graag aan de Financiën. Zij heeft altijd het overzicht en procesoptimalisatie is haar ding. Zo introduceerde ze Slack en Trello bij Jobtraining en heeft ze de administratie volledig geoptimaliseerd.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
De diversiteit van de werkzaamheden en de contacten.

Wat is jouw grootste talent?
Mijn talent is actief luisteren en aanmoedigen, mijn left foot!

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Dankbaar

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik ontmoet graag nieuwe mensen en Couchsurfing is wat mij betreft het beste medium. Je verblijft kosteloos bij mensen thuis en krijgt daardoor een inkijk hun wereld. Dankzij Couchsurfing heb ik o.a. de true Italian Experience beleeft, een grote lange tafel vol met eten en mensen die ontzettend hartelijk waren ondanks dat ze geen Engels spraken.

Shakoentela

Projectmanager

Gooide het roer om, door na jaren voor een van de grootste banken te hebben gewerkt te kiezen voor een overstap naar Learning & Development.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik werk graag heel taakgericht, daar haal ik mijn energie uit. Daarom vind ik het fijn om de planning en organisatie van onze open inschrijving trainingen te beheren. Het leukste aan mijn werk vind ik het samen met trainers en opdrachtgevers de puntjes op de i te zetten voor een reeks trainingen, zodat we met een goed gevoel klaar voor de start staan.

Wat is je grootste talent?
Zorgen dat mijn week goed vooruit gepland is, zakelijk en privé, oftewel plannen.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Geniet van de kleine momenten in het leven.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik houd van verre reizen, maar aangezien dit niet altijd kan gebruik ik boeken en muziek om mij in een andere wereld te verplaatsen.

Jeroen

Learning Consultant

Over Jeroen
Jeroen is enthousiaste en energieke jongen die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ik ben graag bezig met (de ontwikkeling van) mensen. In mijn functie hou ik mij bezig met het helpen van klanten d.m.v. het vinden van de juiste oplossing. Ik ga graag met mensen in gesprek en zet daarbij het leveren van een goede service centraal.

Buiten het werk om is Jeroen veel bezig met sport, muziek, fotografie en reizen. Eigenlijk dingen die heel goed te combineren zijn. Jeroen heeft graag mensen om zich heen en is altijd in voor een leuke activiteit.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het allerleukste aan mijn werk vind ik het verder helpen en laten groeien van andere mensen/teams. Het geeft mij veel energie om een goede en creatieve (maatwerk)oplossing te bieden waar de klant écht mee geholpen is. Door het helpen van anderen krijg ik zelf veel energie en groei ik zelf ook. Win win situatie dus 😉

Wat is jouw grootste talent?
Mijn grootste talent is om rustig te blijven in alle situaties. Hierdoor houd ik overzicht en kom ik snel met een goede oplossing. Daarnaast is écht luisteren ook een talent van mij.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Alles komt goed, altijd!

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb als DJ in heel Europa in clubs en op festivals gedraaid, ben de privéchauffeur geweest van Samuel L Jackson, geef in de winter nog wel eens snowboardles én ik heb 5x de Alpe D’Huez opgefietst op 1 dag.