fbpx

Over Jobtraining

WHY

Wij van Jobtraining zijn ervan overtuigd dat plezier werkt. Want geluk is bepalend voor succes. Geluk ontstaat wanneer je jezelf ontwikkelt vanuit je kracht. Wanneer je vrijheid ervaart en je verbindt met anderen. Dit geldt voor wat je ook doet of nastreeft. Wij helpen je graag dit geluk te vinden en zo te groeien.

HOW

Wij geloven in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Daarom verzorgen wij classroom trainingen in combinatie met on the job challenges, dit noemen wij de learning track.

WHAT

Wij hebben 18 trainingen in 3 ontwikkelgebieden; Communication skills, Future skills en Leadership & Teamskills. Deze worden ingezet als leeraanbod voor academies van bedrijven of bij een specifieke ontwikkelvraag.

Lees meer...

Ook verzorgen wij programma’s op maat in: leiderschapsontwikkeling, talentontwikkeling, teamontwikkeling en performance management. Je kunt als professional ook deelnemen aan onze open rooster trainingen. Voor vragen kun je ons altijd bellen, we staan je graag te woord.

Minder

WHO

Jobtraining is een geregistreerd opleidingsbureau bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Lees meer...

Wij zijn o.a. preferred supplier van ABN AMRO, KPN, Young Capital, PwC, VodafoneZiggo, A+O Metalektro, en NWO. Klik hier voor vacatures.

Minder

 

Maak kennis met onze learning track

Wij geloven in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Daarom verzorgen wij klassikale trainingen in combinatie met on the job challenges. Challenges zijn korte doe opdrachten die je uitdagen om nieuw geleerd gedrag in praktijk te brengen en vast te houden.

Stap 1 - Leren van de expert

Aandacht voor mindset, theorie en oefenen vaardigheden

Stap 2 - Leren door te doen

Korte doe opdrachten om nieuwe vaardigheden in de praktijk te oefenen. Zes weken: iedere week 1 challenge

Stap 3 - Leren van elkaar

Verdiepen in en vasthouden van nieuw gedrag door oefenen en het delen van ervaringen

 

TEAM

Onze trainers zijn onze trots: enthousiaste experts die beschikken over jarenlange ervaring. Wij werken met trainers die een algemeen erkende trainersopleiding succesvol hebben afgerond en mimimaal 5 jaar praktijkervaring hebben. Wij investeren in het continu leren en verbeteren van onze trainers door middel van intervisiesessies en feedback. Onze trainers scoren gemiddeld een 8,5 in prestatiebeoordelingen.

Het belangrijkste kenmerk van hun aanpak is hun sterke vertaling van de trainingen naar de werkpraktijk van de deelnemers. Daarnaast weten zij snel een veilige sfeer te creëren, waardoor er in vertrouwen wordt gewerkt aan het versterken van de vaardigheden en persoonlijke groei. Hun praktische benadering en enthousiaste manier van trainen maakt dat deelnemers zin krijgen om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.

 

 

THEMA’S

Geen organisatie is hetzelfde, er zijn wel thema’s die bij iedere organisatie actueel zijn. Wij ontwikkelen trainingen en leertrajecten op maat vanuit de volgende thema’s:

 

Innovatie en verandering

Communicatie

Leiderschap

Verbinding

Talent & focus 

nl_NL
en_GB nl_NL