Over Jobtraining

WHY
Wij zijn ervan overtuigd dat Plezier Werkt. Deze visie koppelen wij aan wetenschappelijke inzichten over geluk. Want geluk is bepalend voor succes. De drie fundamentele behoeften voor werkgeluk zijn onderlinge verbinding, competentie en autonomie. Met alles dat wij doen, dragen we hieraan bij.

Lees meer...

Plezier activeert jouw lerend vermogen en creëert een sfeer waarin hoge productiviteit en creativiteit realiseerbaar is. De basis voor een permanent bèta bedrijf; altijd in ontwikkeling, wendbaar en innovatief. En daarom succesvol.

Minder

HOW
Onze aanpak is leerzaam én leuk, omdat wij werken vanuit de 6 Breinprincipes. Een aanpak die het brein optimaal activeert. Denk aan zelf creëren, realistisch oefenen en humor.

Lees meer...

Voor transfer naar de praktijk, werken wij volgens het 70-20-10 model. Wij wisselen trainingen af met sessies die het leren van elkaar bevorderen. Met praktijk challenges activeren wij mensen om nieuwe vaardigheden daadwerkelijk in praktijk te brengen. Voor e-learning werken wij samen met diverse partijen.

Minder

WHAT
Wij verzorgen maatwerk leeroplossingen en high impact trainingen, talks, teamdagen, praktijk challenges en out of the box leerconcepten. Zowel open inschrijving als incompany.

Lees meer...

Onze producten worden los ingezet of als bouwstenen van een leiderschapsontwikkeltraject, een traineeship of onboarding.

Minder

WHO
Jobtraining is een geregistreerd opleidingsbureau bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Lees meer...

Wij zijn o.a. preferred supplier van ABN AMRO, KPN, Young Capital, PwC, VodafoneZiggo, A+O Metalektro, en NWO. Klik hier voor vacatures.

Minder

 
LEARNING TRACK

Kort, high impact, leren van de expert en vaardigheden oefenen
Leren door te doen:
korte opdrachten en learning bites
om nieuwe vaardigheden in de
praktijk te oefenen
Leren van elkaar. Verdieping en vasthouden van nieuw gedrag door oefenen en het delen van ervaringen

Wil je een learning track op maat voor jouw team of organisatie? Wij stemmen deze graag af of jullie wensen
ONTWIKKEL JEZELF

Geen organisatie is hetzelfde, er zijn wel thema’s die bij iedere organisatie actueel zijn. Wij ontwikkelen trainingstrajecten op maat vanuit de volgende thema’s:

 

Verandering

Elke keer als we iets nieuws doen, maken onze hersenen nieuwe ‘vertakkingen’ aan. Dat is de manier waarop we slimmer worden, ons ontwikkelen. Elke verandering in ons leven biedt dus een kans voor groei. Dit geldt ook voor een organisatieverandering.

 

Klap op je kop

‘A new world is only a new mind’, maar om anders naar dingen te kunnen kijken hebben we soms een klap op onze kop nodig. Dit zorgt ervoor dat we echt vrij kunnen denken en tot nieuwe creatieve ideeën en oplossingen kunnen komen.

 

Leiderschap

Leiderschap begint bij de vraag ‘waarom doe ik wat ik doe?’ Als manager sta je voor jouw persoonlijke visie en inspireer je zo je medewerkers. Je helpt ze om hun talenten te ontdekken. Je zet dit talent in om het doel van de organisatie te bereiken.

 

Samenwerking

Misschien is dit wel de kern van het succes van een organisatie: de interactie tussen mensen. Mensen inspireren, corrigeren en leren van elkaar. Daarom zoeken we elkaar al eeuwenlang op. Maar met elkaar aan een bureau zitten maakt ons nog geen team. Daarom zoeken wij actief de verbinding op.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Het menselijk brein blijft ons leven lang leergierig. Dat maakt persoonlijke ontwikkeling zo leuk en effectief. Het maakt ons niet alleen succesvol in ons werk maar zorgt er ook voor dat we als mens blijven groeien.