Skip to main content

Hoe mooi zou het zijn als je een Personal Board zou hebben: een groep mensen die je helpt adviseert in de verschillende fasen van de carrière en leven. Mensen die een luisterend oor bieden of advies geven als je beslissingen moet nemen of uitdagingen tegenkomt. Mensen die je kunt vragen naar hun mening, een verfrissend perspectief, feedback of een aanmoediging. Als je eens nadenkt, heb je vaak al zo’n groepje mensen om je heen verzameld. Check de verschillende rollen hieronder en bedenk wie uit jouw omgeving welke rol representeert. Oftewel: wie zit er in jouw Personal Board? Een Personal Board kan een belangrijke bijdrage leveren aan jouw succes en mentale welzijn.

ps: de leden van jouw Personal Board hoeven niet te weten dat ze in jouw Personal Board zitten en je hoeft ze niet allemaal in te schakelen als je advies nodig hebt 🙂

Peer
Wie inspireert je met frisse ideeën? Wie motiveert je om het verschil te maken? Wie checkt jouw werk?

Cheerleader
Wie moedigt je aan? Wie luistert als jij even moet ventileren? Wie zet je weer terug op de rit als je dat nodig hebt? Bij wie kan je helemaal jezelf zijn?

Career Coach
Wie daagt je uit om een betere versie van jezelf te worden? Wie helpt je om concreet te maken wat je leuk vindt om te doen?

Mentor
Wie support je die zelf meer senior is? Wie is invloedrijk? Wie biedt begeleiding of advies? Wie biedt je resources die je verder helpen ontwikkelen?

Connector
Wie kan je introduceren binnen jouw professie of industrie? Wie verbreed jouw netwerk?

Wellness coach
Wie moedigt je aan om gezond en mentaal fit te blijven? Wie zorgt er voor dat je goed voor jezelf zorgt?

Bedenk eens voor jezelf wie er in jouw Personal Board zitten. Het specifiek inschakelen van iemand uit je Personal Board kan je helpen om het gewenste resultaat te boeken.

Heb je hier vragen over? Bel Jobtraining op 0204230603 of mail ons.