Challenges

 

Challenges is een effectieve leerinterventie, omdat het deelnemers het betreffende onderwerp laat ervaren. Niet alleen door er over te leren, maar vooral door het te DOEN in de werkpraktijk. Bovendien is het schaalbaar. Maak challenges op maat in co-creatie met ons, of kies voor onze bestaande tracks.

Leren door te doen
Hoe maak je leren in de werkpraktijk leuk? Hoe weet je zeker dat het geleerde uit trainingen geborgd wordt? Challenges biedt de oplossing. Voor iedereen die zich snel wil ontwikkelen. Gewoon: door te doen.

Wat zijn challenges?
Gedragsverandering ontstaat als je nieuw gedrag een maand lang structureel laat zien en opdeelt in kleine stappen. Wij helpen jou hiermee met challenges. Challenges zijn opdrachten die je per mail ontvangt en die jou activeren om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen. De opdrachten zijn leuk, kort en aangevuld met een learning bite.

Wat is een learning bite?
Een learning bite is een filmpje of artikel dat aansluit bij jouw challenge. Klik door naar om de verdieping op te zoeken. Onze challenges en learning bites zijn samengesteld door ervaren trainers en opleidingsprofessionals.

Hoe werkt het?
Je ontvangt 6 weken lang iedere week 1 challenge. Je doet er dus 6 in totaal. Je voert de challenge uit in de week dat je deze ontvangt. Als je de challenge hebt volbracht, vink je deze af en deel je jouw Lessons Learned.

Challenges voor jouw team of organisatie? 
Wij zetten challenges in als borging van onze trainingen. De challenges en learning bites sluiten dan aan bij wat je hebt geleerd in de training. Wij ontwikkelen ook challenge tracks op maat in co-creatie met onze opdrachtgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op