fbpx

Rachèl
Trainer

Managing Partner

Over Rachèl
Als dochter van een transportondernemer is Rachèl opgevoed met een no-nonsense mentaliteit en de drive altijd het maximale uit jezelf halen. Na haar studie Bedrijfskunde heeft zij eerst in het familiebedrijf gewerkt en daarna in diverse managementfuncties. Inmiddels geeft zij alweer meer dan 10 jaar trainingen op het gebied van leiderschap, communicatie, management- en organisatieontwikkeling. En is zij gecertificeerd MDI gedrags- en drijfverenconsultant.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Individuen, teams en organisaties helpen hun ambitie om te zetten in daadwerkelijke actie, zodat ze kunnen excelleren in datgene waar ze echt op uit zijn.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
You can either be an actor in your own life, or a reactor in somebody else’s: the choice is up to you (based on a quote of Hillary Rodham Clinton).

Wat is jouw grootste talent als trainer?
Op energieke, proactieve en daadkrachtige wijze mensen in aanraking brengen met hun eigen potentieel, kracht en leiderschapskwaliteiten.

Kun je ons nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Privé houd ik er van om mijzelf fysiek uit te dagen, zeker als het sportieve doel gekoppeld is aan een goed doel. Daarnaast ben ik gek op ‘toeren’ in mijn jeep, gezelligheid en het maken van verre (en lange) reizen, vooral door Latijns Amerika. Op iedere bestemming die ik tijdens mijn rondreizen aan doe, ga ik als eerste op zoek naar een sportschool waar ik spinning lessen mee kan doen. Ik vind het waanzinnig leuk om me tussen de locals in het zweet te werken en te ervaren hoe collega spinning instructeurs in het buitenland lesgeven. Inmiddels heb ik dan ook op heel wat verschillende spinningfietsen gezeten, van super moderne fietsen in luxe sportscholen in Argentinië en Brazilië tot roestige en gammele exemplaren in vervallen ruimtes in o.a. Bolivia, Colombia, Guatemala en Nicaragua.

 

nl_NL
en_GB nl_NL