Reconnect

Verbinden met je team op afstand

Online (samen)werken en sturen op afstand kan heel efficiënt zijn, maar ook wat alleen en ‘disconnected’ aanvoelen. We missen de informele momenten en spontane ontmoetingen op kantoor. Ontdek in deze training hoe je in de online samenwerking het informele contact een plek kunt geven. Verdiep je in de tools die er zijn om te verbinden met collega’s. Breng humor en verrassingselementen aan in jouw online meetings.

Meer weten? Stuur ons een bericht.

Reconnect training

Verbind met elkaar op afstand

Online verbinden is in vele opzichte anders dan dat we gewend zijn. Normaliter zoeken we elkaar op, kletsen we op de werkvloer of highfiven we elkaar in de gang. Iets wat is deze tijd niet meer vanzelfsprekend in. Maar hoe verbind je nu dan wel?

In de online training Reconnect word je samen met jouw teamleden gecoacht op het versterken van de verbinding op afstand. Uitgangspunt hierbij is de theorie van Patrick Lencioni over de vijf lagen in teamsamenwerking . Op de laag van veiligheid en vertrouwen, ga je aan de slag met vragen die je kunt stellen om persoonlijk met elkaar te verbinden (‘Dit is mijn plek in het gezin waar ik uitkom… etc.)’. De uitwisseling die in deze ronde ontstaat geeft diepte aan jullie relaties.  Collega’s die soms al jaren met elkaar werken, horen verrassende en ontroerende dingen van elkaar.

Wat kun je na deze training?

  • Je weet hoe je informeel contact een plek geeft in de online samenwerking
  • Je weet hoe je online kunt verbinden met jouw collega’s
  • Je gebruikt slimme tools om in jouw meeting energie en plezier hoog te houden

Wat kun je van deze training verwachten?

TEAMSAMENWERKING

Je krijgt tools en bedenkt ideeën hoe je de onderlinge verbinding versterkt in de online samenwerking. Aan de hand van de theorie van Patrick Lencioni onderzoek je samen met collega’s de vijf lagen van teamsamenwerking in de nieuwe realiteit van online samenwerken.

SPICE UP YOUR MEETING

Je speelt Household Bingo met collega’s; wie verzamelt als eerste alle gekke aspecten van het nieuwe thuiswerken? Je test online brainstorm tools Jamboard, Miro & Mindmeister in subgroepen, waarna elke groep zijn ervaring met de tool terugkoppelt.

VIRTUAL PUB

Je eindigt de training in de virtuele kroeg. In 4 kroegen met een eigen thema en barman (collega) kun je bijvoorbeeld terecht voor een spelletje Pictionary, een goed gesprek, of gewoon een drankje. Lekker in en uit lopen om je collega’s toevallig aan de bar te treffen en bij te kletsen.

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.

    Jouw learning track

    De klassikale training wordt gecombineerd met challenges. Dit noemen wij een learning track. Challenges zijn korte doe opdrachten die je ontvangt na de training en die jou helpen om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen.
    6 weken, elke week 1 challenge.