Remote Leadership

Verbind en versterk als leider op afstand

In deze training sta je stil bij de veranderende werkrealiteit en wat dat voor jou betekent. Als leidinggevende heb je een bijzondere positie hierin; je moet jezelf ontwikkelen naar een nieuwe situatie, maar ook een team dat ondertussen naar jou kijkt hoe je dat aanpakt.

Jouw gedrag en mind-set zijn de basis voor het ontwikkelen van een nieuwe teamcultuur; hoe snel en effectief je bent in het opzetten van nieuwe manieren van samenwerken, maar ook hoe jij ervoor zorgt dat je energiek, in balans en positief blijft. Daarom is de basis van deze training het versterken van een nieuw bewustzijn bij jou als leidinggevende; wat vraagt de nieuwe situatie van mij, hoe geef ik vorm aan mijn rol, hoe behoud ik mijn drive en wat heb ik hiervoor nodig?

In deze training leer je ook hoe je de skill set die hoort bij jouw rol als leidinggevende (motiveren, inspireren, coachen, aansturen) het beste in kunt zetten in het remote en hybride werken. Je ontdekt welke tools je kunt inzetten om jouw team effectiever samen te laten werken op afstand van elkaar. Je hebt geoefend met gespreksvaardigheden die in deze tijd van online werken onmisbaar zijn. Je weet hoe je als leidinggevende een sfeer van vertrouwen en openheid en verbinding creëert in het aansturen en (samen)werken op afstand.

 LEARNING TRACK

• 3 x 3 uur virtuele training
• 6 on the job challenges

Meer informatie over deze training?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze learning consultants.