fbpx

Renske
Managing Partner

Over Renske Roet
Als Managing partner en eigenaar van Jobtraining is Renske degene die samen met Brigitta Lops de strategie van het bureau bepaalt, manager is van het team en verantwoordelijk is voor new business. Ze is de aanjager van creativiteit, innovatie en veranderingen. Ze is een optimist die altijd in mogelijkheden denkt. Bij een complexe opleidingsvraag weet zij eenvoudig en snel de kern te raken. Renske ronde twee studies af: Communicatiewetenschappen aan de UVA en Visual Marketing aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Als je een gezond en bloeiend leven wilt leiden, is het belangrijk dat je werk doet waar je gelukkig van wordt. Dat je je verbindt met mensen en visies waar je van houdt. Dat je groei ervaart. Dat je vrijheid ervaart.

Als eigenaar van Jobtraining wil ik hieraan bijdragen. Voor onze opdrachtgevers, voor onze deelnemers, maar ook voor mijn eigen team van learning professionals. In mijn werk zie ik elke dag de positieve effecten van ontwikkeling voor mensen en organisaties: meer vrijheid, meer verbinding, meer kwaliteit, meer werkgeluk. Dat is mijn werkplezier.

Wat is jouw grootste talent?
De combinatie van strategisch inzicht en actiegerichtheid. Ik heb een beeld van de toekomst en zet punten op de horizon, maar onderneem ook de acties om daar te komen. Daarbij zie ik altijd de positieve kant van dingen.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Gun jezelf een leuk leven.

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik heb 11 jaar van mijn leven fanatiek geschaatst (NK sprint).

nl_NL
en_GB nl_NL