Doe mee met de Rethink & Recharge challenges

Thuiswerken kan best uitdagend zijn. Misschien heb je het gevoel voortdurend ‘aan’ te staan, is er een partner, huisgenoot of kind die je afleidt of is de grip op jouw werk ver te zoeken. Tegelijkertijd biedt thuiswerken ook kansen. Zo kunnen we makkelijker ingesleten werkroutines doorbreken, omdat we deze routines toch al even hebben losgelaten. Een mooi moment dus om met een frisse blik naar je werk te kijken.

6 weken lang, elke week één challenge

Rethink & Recharge challenges

De Rethink & Recharge challenges zijn korte doe opdrachten die je helpen om op te laden, met meer focus te werken en met een frisse en creatieve blik naar je werk te kijken. Wij geloven we in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Jij gaat dus precies díe dingen doen waardoor je meer rust en voldoening gaat ervaren.

Hoe werkt het?

Laat je emailadres achter en ontvang 6 weken lang, elke week één challenge in je mailbox. De eerste challenge ontvang je de eerst volgende maandag nadat je jouw emailadres hebt achter gelaten.

Vink hem af

Zodra je de challenge hebt gedaan, vink je deze af met de knop in de challenge mail en vul je in wat je hebt ervaren. Ben je één van de eersten die de challenge heeft afgerond? Dan word je de week erop vermeld als Challenge Champion.

Kosten?

Gratis!

Direct inschrijven voor de Rethink & Recharge challenges 

Schrijf je direct in voor de challenges en ontvang jouw eerste challenge maandag in je mailbox. Let op: de mail kan in je spambox terecht komen.