fbpx

Romy
Project Manager

Managing Partner

Over Romy
Romy studeerde Toegepaste Psychologie. Een opleiding waarbij kennis en vaardigheden gecombineerd worden. Haar favoriete onderdelen waren organisatiepsychologie en training & coaching. Haar scriptie schreef zij over werknemerstevredenheid en met haar specialisatie in Arbeid & Organisatie, weet Romy veel van de ontwikkeling van de menselijke kant van organisaties en het blij en gemotiveerd houden van werknemers.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De visie en missie van Jobtraining om mensen beter te laten werken spreekt mij enorm aan. Zeker omdat deze visie binnen Jobtraining ook wordt toegepast. Er wordt gekeken naar jouw persoonlijke sterke punten en op basis daarvan wordt samen met jou bepaald hoe jouw werkzaamheden worden ingevuld en hoe je deze het beste kan uitvoeren. Persoonlijke aandacht speelt een grote rol in zowel onze dienstverlening als binnen ons eigen team.

Wat is jouw grootste talent?
Ik ben een open persoon. Met mijn enthousiasme en warmte nodig ik anderen uit tot dezelfde openheid. Mijn nieuwsgierige en kritische blik op mezelf, de wereld en anderen resulteert in interessante gesprekken waar zowel ik als de ander echt iets aan heeft.

Wat zou de titel kunnen zijn van jouw autobiografie?
Ik ben Romy, wie ben jij?

Kun je nog iets verrassends vertellen over jezelf?
Ik ben dol op motorrijden!